Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Motocicletă zburătoare pentru Poliția din Dubai. Cât costă și cine o mai poate cumpăra

Publicat

YouTube video

Poliția din Dubai va fi dotată cu o motocicletă zburătoare pe care o va folosi în misiuni de maximă urgență, care necesită deplasarea rapidă a forțelor de ordine la locul infracțiunii sau al accidentului. Hoverbike S3 2019 limited edition poate fi însă comandată și de utilizatori privați, la prețul de 150.000 de dolari.

În cadrul GITEX Technology Week, din Dubai, un eveniment care reunește cele mai noi și mai tari invenții, a fost dezvăluită o motocicletă zburătoare pentru poliție.

Hoverbike S3 2019 conține o baterie hibridă, cu o capacitate de 12,3 kWh, care permite un zbor de până la 40 de minute în modul ”drone”, adică fără pilot. Timpul efectiv de zbor cu pilotul este cuprins între 10 și 25 de minute, în funcție de greutate și de condițiile meteorologice. Un nou pachet portabil de încărcare acasă permite încărcarea rapidă în doar 2,5 ore fără a scoate bateriile.

Prețul motocicletei  Hoverbike S3 2019 limited edition este de 150.000 de dolari și poate fi livrată utilizatorilor privați într-o perioadă cuprinsă între 2 și 6 luni de la comandă.

Sursă și foto: hoversurf.com

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax