Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Mugurel Sârbu renunţă la candidatura pentru Primăria Sebeş. Lupta se va da între Nistor (PDL), Dăncilă (USL) şi Dobra (UNPR)

Publicat

Primarul din Sebeş, Mugurel Sârbu, a organizat marţi o conferinţă de presă în cadrul căreia a anunţat că renunţă să mai candideze pentru funcţia de edil şef al oraşului. După ce, acum o lună, a a spus că nu va mai reprezenta PDL şi că preferă să câştige voturile locuitorilor din Sebeş ca independent, Sârbu părăseşte, înainte cu două luni de alegeri, lupta pentru fotoliul de primar.

Competiţia pentru funcţia de primar al oraşului Sebeş este strânsă şi pare să nu mai ofere loc şi pentru actualul şef al administraţiei locale. După evenimente cu tergiversări resimţite în decizii locale şi mutări politice spectaculoase, Mugurel Sârbu a văzut efectul sondajelor, care arătau o poziţie mai puţin favorabilă a acestuia în faţa contracandidaţilor Dorin Nistor (PDL) şi Alexandru Dăncilă (USL). În plus, senatorul Nicolae Dobra a anunţat recent că va candida pentru funcţia de primar al Sebeşului din partea UNPR Alba.

Primarul Mugurel Sârbu a declarat că se retrage din competiţia politică, pentru că este dezamăgit şi că, în opinia sa, „oamenii nu sunt pregătiţi să se debaraseze de incompetenţă”. Acesta a precizat că va face un bilanţ al activităţii sale, înainte de campania electorală, menţionând că politicile primăriei nu au atras interesul locuitorilor. Bilanţul va fi prezentat în cadrul unei conferinţe de presă ce va avea loc săptămâna viitoare.

Mugurel Sârbu a spus şi că a fost jignit şi că familia sa a primit ameninţări prin telefon. Susţine că nu vrea să fie o „frână” în dezvoltarea municipiului Sebeş, astfel că nu va mai continua acest „război”. Totodată, a spus că nu se retrage din viaţa politică în totalitate, ci va continua, ca independent, să observe ce se întâmplă în perioada următoare. Actualul primar al Sebeşului susţine că va râmâne independent până după alegeri, iar ulterior va anunţa în care partid intenţionează să se regimenteze.

Mugurel Sârbu a mai declarat că statutul său în PDL  a fost întotdeauna unul de formă.

Vedeţi mai jos declaraţiile lui Mugurel Sârbu:

Spune cine crezi că va câștiga alegerile la Primăria Sebeș:

Pe cine preferați ca primar la Sebeș?

  • Alexandru Dăncilă (USL) (35%)
  • Dorin Nistor (PDL) (34%)
  • Radu Roncea (PP-DD) (16%)
  • Nicolae Dobra (UNPR) (11%)
  • Ion Andrici (PP-LC) (3%)
  • Gligorita Ciucur (PSDM) (1%)
  • Total voturi: 2.246

Loading ... Loading ...

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

11 Comentarii

11 Comentarii

  1. Romulus & Remus

    marți, 24.04.2012 at 17:57

    Daca ar fi spus doar ca se retrage si atat i-ar fi stat mai bine. Insa se pare ca se retrage pentru ca e inconjurat de incompetenti si din cauza amenintarilor telefonice. Am vazut o gramada de gura-mare aici pe forum care in loc sa il acuze cu argumente il jigneau. Nu stiu ce aveau de impartit cu Mugurel dar in orice caz sa-l faci in fel si chip nu-i prea civilizat. Pe unii atat ii duce capu’.

    Chestia cu membru de forma la PDL e o prostie care i-a iesit pe gura. Cum poti sa spui una ca asta? In cate din celelalte partide a avut statut-de-forma?
    Urat. Divedeste ca nu stie sa se retraga elegant 100%.

    Sondajele probabil l-au determinat probabil sa renunte.

    Eu unul zic ca si-a dat complet arama pe fata in cel de al doilea mandat. In primul a fugit la prefectura diveding ca de fapt ce-l interesa era mai mult decat binele Sebesului. Maximum de functii posibile.

    N-a fost sa fie.

  2. Romulus & Remus

    marți, 24.04.2012 at 18:23

    Vazand filmul cu declaratia am 2 intrebari:
    1.alba24 de ce nu pomeneste nimic in text despre cele 2 licitatii?
    2.Mugurel: acum e cam tarziu sa spui despre cele 2 licitatii… de ce nu ai anuntat mai devreme intr-o conferinta de presa?
    3.Lipsa de comunicare face rau. Daca explicai putinul facut din timp cat si care este sursa atacurilor – ieseai public si explicai de ce crezi ca esti atacat – probabil obtineai si sustinere impotriva cefelor-groase care te injura.

    • moderatorul de serviciu

      marți, 24.04.2012 at 19:53

      @Romulus & Remus, de ce trebuia neaparat sa pomenim despre cele doua licitatii daca am bagat tot video? Ai fi vrut un transcript? Am introdus toata declaratia, nu am cenzurat filmul. Declaratia despre licitatiile la transport si salubritate o sa le folosim intr-un alt material. mai trebuie sa citeasca lumea si maine…

      • Romulus & Remus

        marți, 24.04.2012 at 20:31

        Era foarte important in context. Ai dreptate, mai trebuie si „altdata” vorba lu’ Agamita.

        • moderatorul de serviciu

          marți, 24.04.2012 at 20:57

          De ce era important in context? Isi retrage candidatura pentru ca nu are banii care ii arunca in joc ceilalti si pentru ca populatia orasului nu a apreciat faptul ca a facut doua licitatii corecte si ca le-a scos astfel preturi mai mici la salubritate si transport. Licitatiile corecte erau in fisa postului nu erau chestii extraordinare pentru care sa faca populatia din Sebes sa ii dea sms-uri de încurajare și sustinere.

          • Romulus & Remus

            marți, 24.04.2012 at 21:13

            Am zis eu ca nu erau in fisa postului? Am spus ca era important sa le fi mentionat. Eu unul nu stiam de ele atunci cand s-au intamplat ci am aflat acum.

            Daca ai un proiect penrtu Sebes nu cred ca trebuie sa ai multi bani de aruncat mai ales daca esti primar in functie. A gresit ca s-a lasat atras intr-o batalie pe care n-o putea nicicum castiga. Cu toata experienta pe care sustine ca o are in politica si administratie.

            Daca au fost lucruri incorecte in primarie atunci trebuia frumos sa iasa si sa ni le spuna clar cu subiect si predicat.

            Si azi insira insinuari fara sa da nume, fapte, date. Asta-i boala politicienilorL sunt misteriosi.

          • curios

            miercuri, 25.04.2012 at 09:44

            Despre ce licitatii corecte vorbim? A sesizat cineva ca indiferent cite persoane se afla intr-o familie, se primeste doar un container mic, desi plata se face pe membru de familie? Cam ce caiet de sarcini a depus firma Green de a reusit sa preia contractul? Nu credeti ca trebuia sa vina cu servicii mai bune? Ca sa nu mai vorbim de faptul ca acele recipiente pe care INCA le impart, (desi cele vechi au fost ridicate de vreo 3 saptamini), sint foarte slabe calitativ. Cit despre pret, vorbim peste 3, 4 luni. (doar contractul se semneaza pe 5 ani).
            Exista asigurari „VERBALE” ca nu se v-a modifica pretul in primul an.
            Multumim, domnule primar, ca a-ti reusit sa scoateti de pe piata o firma serioasa care si-a facut treaba foarte bine.

          • Sebes4ever

            miercuri, 25.04.2012 at 10:29

            Atat de corescta fost facuta licitatia ca si acum asteptam pubelele de gunoi. Au trecut 2 saptamani de cand au preluat serviciul si noi suntem cu sacii de plastic la usa.Ce scrie in caietul de sarcinii?

  3. cetatean

    marți, 24.04.2012 at 19:26

    Felicitari dl. Sarbu pentru pozitia dvs., oamenii inteligenti si verticali va apreciaza, si nu pleaca urechea la mizeriile din presa. Marele regret ar trebui sa fie al cetatenilor , nu al dvs.
    Imi pare rau pentru locuitorii Sebesului, pentru faptul ca se lasa manipulati de oameni fara caracter si verticalitate, si vor ajunge sa fie condusi de catre acestia.

  4. sansu

    marți, 24.04.2012 at 21:31

    Lipsit de caracter in continuare este Sarbu
    Sa-si motiveze iesirea si aruncandu-si propria familie (sotie si copil) in „fata” este un lucru cat se poate de josnic dar tipic acestui individ
    Sunt curios daca are vre-o plangere la politie pe acest subiect avand in vedere ca la insistentele reporterei de a spune despre ce amenintari este vorba , a dat-o in … balbaiala

  5. TH

    marți, 24.04.2012 at 23:07

    Referitor la competenta trebuie sa-i dam dreptate d-lui primar, are perfecta dreptate.
    Problema e ca nici domnia sa nu a dat dovada de prea multa…..(vezi realizarile!). Nu este suficient sa ai diplome, trebuie sa le si meriti.
    Despre acuze cu licitatii, cu amenintari si alte minunatii… sunt motive plauzibile in ochii celor usor de manipulat……impresionat……
    -Cat este de cinstit si corect d-nul primar!!! Cat de mult a avut grija d-nul primar de banul public!!!……….OARE???……….Poate va veni o zi cand se va afla……..
    D-nul primar surprins si deadreptul socat de rezultatul sonajelor ce si-a spus???
    ………..ca ar fi bine sa arunce pisica moarta in ograda vecina……..sa apara domnia sa basma curata, ca cine stie…….poate va mai candida el candva (sa mai vada domnia sa ……prin ce partid……cand?…. cum?).
    Ar mai fi o varianta. Sa fie un inceput de paranoia?……..mi-ar parea rau….este o boala urata………..dar cine stie?……….prea multa putere strica.
    As avea o propunere sanatoasa zic eu………sa se stipuleze in CONSTITUTIE……….O SINGURA LEGISLATURA……………….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax