Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Munții Apuseni și lacul de steril de pe Valea Șesii, într-un film de promovare a României pe internet. Producția video a durat nouă luni

YouTube video

Publicat

Munții Apuseni și lacul de steril de la Gemăna- Valea Șesii au fost incluse într-un film despre frumusețile României. Pe muzica lui Ciprian Porumbescu câteva dintre cele mai frumoase locuri din România sunt  imortalizate într-o producție video, care poartă semnătura lui Laurențiu Bălăceanu.

Filmările au durat 9 luni și cuprinde peisaje, monumente și localități din  Munţii Apuseni, Valea Drăganului, Delta Dunării, Dumbrava Sibiului, Sighişoara, Cazanele Dunării.

Și Coloana Fără de Sfârşit realizată de Brâncuşi din Târgu Jiu, oraşul Sibiu, Castelul Bran, Castelul Corvinilor din Hunedoara, Castelul Peleş din Sinaia, Piaţa Sfatului din Braşov, Cluj-Napoca, Biserica îngropată în lacul de steril din Valea Şesii – Geamăna, Sarmizegetusa Regia şi Bucureştiul, apar în această filmare.

Laurenţiu Bălăceanu este un român pasionat de fotografie şi înregistrări video aeriale, care întâi de toate, a fost pasionat de pilotajul prin radiotransmisie, iar mai apoi s-a gândit să ataşeze mikrokopterului un aparat digital cu care să imortalizeze imagini de o frumuseţe aparte.

YouTube video

sursa: livebiz.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. florin

    miercuri, 22.01.2014 at 20:03

    filmarile cuprinde…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate