Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: „Mută excavatorul!”, provocare de forță pentru vizitatorii târgului de utilaje pentru construcții CoBuild, la Ciugud

Publicat

Cel mai important târg de utilaje și tehnologii pentru construcții din România – CoBuild continuă, sâmbătă, la Ciugud. În ultima zi a evenimentului expozițional, organizatorii au lansat o provocare pentru vizitatori și participanți: să mute împreună un excavator de mari dimensiuni prins cu chingi.

Provocarea comunității a fost un moment simbolic al târgului care semnifică angajamentul tuturor (organizatori, expozanți și vizitatori) de a construi împreună CoBuild astfel încât să devină, la edițiile viitoare, cel mai mare eveniment de profil din Europa Centrală și de Est.

CoBuild cuprinde, sâmbătă, a doua parte a conferinței despre sectorul construcțiilor din România și cele mai noi tehnologii în domeniu – „Viitorul României”, dar și o întâlnire a pasionaților de mașini electrice din întreaga țară.

Zeci de proprietari de mașini electrice din diferite zone ale țării și-au dat întâlnire la Ciugud pentru a promova electromobilitatea.

„Suntem onorați că Județul Alba și Comuna Ciugud sunt gazdele celui mai important târg destinat sectorului construcțiilor din România. Cele mai mari companii din domeniu își prezintă oferta de utilaje într-un târg unic în țară, care își dorește să devină, în timp, cel mai mare eveniment de profil din Europa Centrală și de Est. Pentru mulți pare un vis, dar la Ciugud ne-am obișnuit să avem visuri mari și să le transformăm în realitate.

Le mulțumesc organizatorilor și expozanților pentru că au avut încredere să iasă din București și să vină în inima Transilvaniei, la Ciugud, pentru a construi împreună acest nou eveniment expozițional. Este o provocare pentru comuna noastră, pentru organizatori și pentru expozanți deoarece CoBuild este primul târg de o asemenea amploare organizat într-o localitate mică din România. Sperăm ca Târgul-festival Cobuild să devină un brand pentru Ciugud, pentru județul Alba și pentru România. Vă invităm cu drag la Târgul utilajelor de construcții CoBuild!”, a spus Gheorghe Damian, primarul comunei Ciugud.

Comuna Ciugud găzduiește, în perioada 11 – 13 mai 2023, CoBuild, cel mai important eveniment expozițional dedicat sectorului utilajelor și tehnologiilor pentru construcții din România. Evenimentul, aflat la prima ediție, se dorește să devină cel mai mare târg de utilaje și tehnologii de construcții din Europa Centrală și de Est.

CoBuild este organizat într-un format tip festival, în care participanții (expozanți, parteneri și vizitatori) vor putea discuta, vor putea testa utilajele în zona dedicată demonstrațiilor, vor putea savura preparatele delicioase gătite pe loc sau vor putea veni împreună cu copiii pentru care vor fi pregătite surprize și o zonă de joacă special amenajată.

Scopul evenimentului este de a aduce împreună jucătorii pieței de construcții într-un cadru relaxat și informal. Conceptul CoBuild este gândit ca un eveniment destinație companiile care doresc să se informeze cu privire la noutățile din piața utilajelor și tehnologiilor de construcții, dar și publicului larg oferind experiențe pentru orice tip de vizitator. Zona de demonstrații poate fi interesantă atât pentru operatorii care vor sa testeze utilaje și camioane, dar și pentru persoanele pasionate, care nu neapărat lucrează în domeniu.

Comuna Ciugud a fost aleasă ca gazdă pentru CoBuild în urma unei analize în care au intrat mai multe localități din România. În final, Ciugud a fost aleasă pentru că reprezintă un etalon în ceea ce privește integrarea noilor tehnologii și utilizarea eficientă a fondurilor europene pentru dezvoltarea durabilă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax