Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Muzică la maxim și curse de mașini, într-un catier din Alba Iulia. Locuitorii solicită sprijinul autorităților

Publicat

YouTube video

Locuitorii cartierului Recea din Alba Iulia reclamă faptul că străzile din fața caselor au devenit, aproape în fiecare noapte, adevărate piste pentru curse ilegale de mașini. Șoferii teribilistii își ambalează motoarele și ascultă muzică la maxim în parcare, iar mai apoi participă la „liniuțe”, pentru a se da în spectacol. Zgomotul produs deranjează cetățenii care locuiesc în zonă, ca să nu mai vorbim de siguranța rutieră.

„De când m-am mutat, dacă nu în fiecare seară, cel ăuțin la două zile vin prin parcări. Acesta e locul lor de distracție. Am ieșit de nenumărate ori la ei și i-am rugat frumos să dea muzica mai încet și să nu mai facă gălăgie. Majoritatea sunt cu bun simț, își cer scuze și se conformează, dar au fost și câțiva care m-au luat peste picior și mi-au spus că doar nu e parcarea mea, că e parcare publică, ceea ce e adevărat. Nu e norma ca aproape zilnic să mă tot duc să mă rog de ei”, a scris un cetățean care locuiește pe strada Nanului din cartierul albaiulian Recea.

Unul dintre cetățenii care locuiesc în zonă a făcut o petiție către Primăria Alba Iulia, în care a solicitat aprobarea instalării unor indicatoare în parcările din cartier, cu mențiunea „Parcare interzisă între orele 20:00 – 07:00 cu excepția riveranilor”.

De asemenea, locuitorii au mai propus amplasarea unor limitatoare de viteză, pentru a descuraja șoferii teribiliști.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    marți, 14.05.2019 at 21:32

    Nu va mai puneti nadejdea in Primarie ca acolo nimeni nu mai face nimic, pentru ca trebuie sa-si cheltuiasca salariile babane si inca nu au o reteta. Se tot gandesc.

  2. Raul

    miercuri, 15.05.2019 at 00:56

    Faceti plangere la militeni sa isi miste fundul nu sa stea la birou pe banii publici !!!

    ori cum politia alba si primaria is doar de forma nu fac nimica in alba doar fura banul public !!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax