Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ABRUD

VIDEO NECENZURAT pe siteul Primăriei Abrud. Înjurături și bârfe politice pe filmările ședințelor Consiliului Local

Publicat

Primăria Abrud a înregistrat și a postat pe siteul propriu ultimele două ședințe ale Consiliului Local. Înregistrările exced însă, ca lungime, ședința propriu zisă. Cel care a realizat înregistrarea a lăsat camera pornită cu mult înainte ca ședința să înceapă și a surprins astfel o serie de discuții libere între consilieri, din care nu lipsesc înjurăturile sau discuțiile politice aprinse.

Înregistrarea ședinței din ianuarie are șase ore și 23 de minute, însă aproximativ 3 ore și jumătate, camera filmează sala de ședințe goală. La fel, ședința din februarie, are doar două ore, dar înregistrarea ține 3 ore și jumătate. Înainte de ședință, doi consilieri se iau la harță și rezultă o ceartă în toată regula.

Discuții ”libere” între consilieri

Filmarea din februarie surprinde momentul în care consilierii se adună pentru ședință și încep să vorbească liber între ei. ”Io nu mă iau după vorbe, m-au chemat de la ședință numa o dată pe lună. Bag p…a în ea, că ne-o mărit a dracului, asta… ăăăă, cotizația. Io am zis că no pă mine… vă dau 300 de lei la cotizație și dacă mai f.t două drumuri  de Alba, cum vreau ei, stai că vreau să facă săptămână de săptămână, no zic, până-i p..a” spune un consilier (min. 17,15).

Filmările conțin limbaj explicit.

Discuțiile se duc și în zona politică și se discută despre rezultate și partide. ”Ce Pemepeu p..ii?” răbufnește un alt consilier.

Oamenii mai discută și despre ”combinații” și despre cum un anume Medrea (probabil Bogdan Medrea de la Electrica – n. red) a fost ”pus înapoi” pe baza acestora. ”O renunțat Lazăr la ăla (la post – n.red.) lu Medrea și le-o dat inginerul șef de la OCPI. Nouă… adică la partid, la Alba. O dat-o pe aia jos, l-o dat pe Medrea jos, l-o pus… Nici nu mi-o spus. După aia vine și zice vezi că dacă ai ceva probleme… Ce să fac io cu Medrea?” spune un al consilier, în așteptarea începerii ședinței.

 


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Bil

    miercuri, 06.03.2019 la 09:53

    Da, pe „capabilul” de Medrea la pus pe post „competenta” lui. La fel ca in cazul lui Dancila. E trist cand ajung unii sa creada ca propria lor „desteptaciune” ii recomanda pentru un post inalt. Daca e sa ne luam dupa competente, Medrea ar trebui cel mult sa fie portar la Electrica. Dar in tara asta in care toate sunt pe dos, ajungi sa nu te mai miri nici de vorbele vulgare ale „alesilor” nostri ca asa ni se scot ochii!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Muniție neexplodată, găsită în localitatea Cugir. Echipa pirotehnică ISU Alba, chemată să intervină

Publicat

Echipa pirotehnică ISU Alba, Detaşamentul Alba Iulia a fost chemată să intervină, duminică seara, la Cugir. Este vorba despre asanarea unui teren de muniţie neexplodată, găsită pe raza oraşului. Revenim cu detalii. Foto: arhivă  

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Standarde mai stricte privind emisiile de dioxid de carbon pentru autoturisme și camionete, în Uniunea Europeană

Publicat

poluare masini

Standarde mai stricte privind emisiile de dioxid de carbon pentru autoturisme și camionete au fost adoptate de Consiliul Uniunii Europene, potrivit Ministerului Transporturilor. Între 2025 și 2029, atât autoturismele, cât și camionetele vor avea obligația de a emite cu 15% mai puțin CO2. De asemenea, ținta este ca din 2030, autoturismele noi să emită, în […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Șoferul care a produs accidentul mortal de la Strungari, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a fost REȚINUT

Publicat

Șoferul din Pianu de Jos care a produs accidentul din noaptea de sâmbătă spre duminică, la Strungari, în care un alt tânăr în vârstă de 30 de ani și-a pierdut viața, a fost reținut pentru 24 de ore. În momentul producerii accidentului șoferul se afla sub influența alcoolului, valoarea indicată de aparatul etilotest fiind de […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Tânăr din Alba Iulia, imaginea unui concurs de latte art în China. Dan Băcăințan, carieră mondială în domeniul cafelei

Publicat

d

Un tânăr din Alba Iulia a fost, pentru câteva zile, imaginea unui concurs de latte art, în China. Dan Băcăințan nu este însă orice tânăr. El este campionul Italiei la cocktailuri pe bază de cafea și a reprezentat această țară la Campionatul Mondial de Cafea din Brazilia, unde s-a clasat în elita celor mai buni […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate