Connect with us
Publicitate

ABRUD

VIDEO NECENZURAT pe siteul Primăriei Abrud. Înjurături și bârfe politice pe filmările ședințelor Consiliului Local

Publicat

YouTube video

Primăria Abrud a înregistrat și a postat pe siteul propriu ultimele două ședințe ale Consiliului Local. Înregistrările exced însă, ca lungime, ședința propriu zisă. Cel care a realizat înregistrarea a lăsat camera pornită cu mult înainte ca ședința să înceapă și a surprins astfel o serie de discuții libere între consilieri, din care nu lipsesc înjurăturile sau discuțiile politice aprinse.

Înregistrarea ședinței din ianuarie are șase ore și 23 de minute, însă aproximativ 3 ore și jumătate, camera filmează sala de ședințe goală. La fel, ședința din februarie, are doar două ore, dar înregistrarea ține 3 ore și jumătate. Înainte de ședință, doi consilieri se iau la harță și rezultă o ceartă în toată regula.

Discuții ”libere” între consilieri

Filmarea din februarie surprinde momentul în care consilierii se adună pentru ședință și încep să vorbească liber între ei. ”Io nu mă iau după vorbe, m-au chemat de la ședință numa o dată pe lună. Bag p…a în ea, că ne-o mărit a dracului, asta… ăăăă, cotizația. Io am zis că no pă mine… vă dau 300 de lei la cotizație și dacă mai f.t două drumuri  de Alba, cum vreau ei, stai că vreau să facă săptămână de săptămână, no zic, până-i p..a” spune un consilier (min. 17,15).

Filmările conțin limbaj explicit.

YouTube video

Discuțiile se duc și în zona politică și se discută despre rezultate și partide. ”Ce Pemepeu p..ii?” răbufnește un alt consilier.

Oamenii mai discută și despre ”combinații” și despre cum un anume Medrea (probabil Bogdan Medrea de la Electrica – n. red) a fost ”pus înapoi” pe baza acestora. ”O renunțat Lazăr la ăla (la post – n.red.) lu Medrea și le-o dat inginerul șef de la OCPI. Nouă… adică la partid, la Alba. O dat-o pe aia jos, l-o dat pe Medrea jos, l-o pus… Nici nu mi-o spus. După aia vine și zice vezi că dacă ai ceva probleme… Ce să fac io cu Medrea?” spune un al consilier, în așteptarea începerii ședinței.

YouTube video

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Bil

    miercuri, 06.03.2019 at 09:53

    Da, pe „capabilul” de Medrea la pus pe post „competenta” lui. La fel ca in cazul lui Dancila. E trist cand ajung unii sa creada ca propria lor „desteptaciune” ii recomanda pentru un post inalt. Daca e sa ne luam dupa competente, Medrea ar trebui cel mult sa fie portar la Electrica. Dar in tara asta in care toate sunt pe dos, ajungi sa nu te mai miri nici de vorbele vulgare ale „alesilor” nostri ca asa ni se scot ochii!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax