Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Nelia Poruț, o frumoasă tânără din Alba Iulia, în cel mai nou videoclip al lui Alex Velea

Publicat

YouTube video

Nelia Poruţ, o frumoasă tânără originară din Alba Iulia, apare în cel mai recent videoclip al artistului Alex Velea, „Străino”. Nelia nu este străină de showbiz, pentru că are deja experienţă în modelling, atât în ţară cât şi peste hotare.

A participat la prezentări de modă, purtând creaţii ale unor designeri cunoscuţi, români şi străini și a apărut pe prima pagină în cele mai cunoscute reviste internaționale.

Nelia a absolvit liceul la Alba Iulia, apoi şi-a continuat studiile la Bucureşti, în Comunicare – PR şi ulterior a plecat peste hotare, în SUA. A debutat în 2014  Feeric Fashion Show- un festival  care a avut câteva reprezentații și la Alba Iulia. De atunci a tot urcat pe treptele modelingului și a ajuns în Statele Unite.

nelia porut

Cu fermecători ochi albaştri şi păr şaten, 1,73 înălţime şi o personalitate interesantă, Nelia continuă să-şi dezvolte cariera, la cei 22 de ani ai ei, astfel că nu este o surpriză că este preferată pentru a apărea în producţii video sau publicitare din ţară, dar şi din străinătate.

sursa foto: Facebook (Nelia Poruţ)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax