Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Nervi întinși la maxim într-o parcare de pe A1, în zona Sebeş. Sute de români veniţi din afara țării, ţinuţi fără mâncare

Publicat

Nervi întinși la maxim într-o parcare de pe Autostrada A1, în zona municipiului Sebeș. În noaptea de miercuri spre joi, mai mulți cetățeni veniți din vestul Europei au acuzat proasta organizare a autorităților, după ce nu au fost lăsați să își cumpere mâncare sau să meargă la baie.

Sute de persoane aflate în mai multe autocare și zeci de maşini personale, venite din vestul Europei, au staţionat într-o parcare din apropierea municipiului Sebeş, în noaptea de miercuri spre joi, până la regelmentarea situaţiei acestora. Convoiul a fost însoţit de echipaje de poliţie şi jandarmerie.

Oamenii au reclamat faptul că au făcut opt ore de la Nădlac şi până la Sebeş şi au acuzat proasta organizare a autorităţilor.

„Măcar un sandviş dacă ne dădeau şi era bine. Poliţia nu ştie ce să facă cu noi. Ne plimbă de opt ore, de colo, colo”, a afirmat un bărbat din Bucureşti.

În convoi se afla şi o maşină mortuară care transporta o pesoană decedată în altă ţară.

Autocarele veneau din Franţa sau Elveţia, dar în Austria s-au urcat şi mai mulți români din Italia care doreau să ajungă acasă. Acesta este şi motivul pentru care toate persoanele au fost conduse în centre de carantină unde urmează să stea 14 zile.

În parcare au sosit la un moment dat şi două autospeciale SMURD, în care au intrat trei persoane care se simţeau rău, scrie adevărul.ro.

„Unii suntem veniţi din Geneva, Elveţia, şi ne plimbă de 24 de ore prin ţară că nu ştiu de capul lor, să ne bage în carantină. Nici macar o sticlă cu apă nu ne-au dat, de mâncare nu mai zic. Am stat o lună în Franţa cât a ţinut contractul ce trebuia sa fac?”, a afirmat bărbatul din Bucureşti.

sursa: adevărul.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Elena

    joi, 12.03.2020 at 12:39

    Cine era sa va dea apa si mancare? Nu vroiati si sa va plateasca pentru 8 ore de stat? In situatii dinastea trebuia sa va luati ca stiati ce se intampla.

    • Braca

      vineri, 13.03.2020 at 01:56

      Lasa vrajala tu !

  2. Naly

    vineri, 13.03.2020 at 23:24

    Ca locuitor al Sebeșului, sunt recunoscătoare autorităților ca nu au lăsat convoaiele sa între în oraș. Deși sunt convinsa ca nimeni nu este în siguranță defapt. Atunci când pleci la drum lung, mai ales în asemenea situație ar trebui să-ți iei provizii. Mai greu cu baia, din păcate…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax