Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Nicolae Stanciu a primit acasă, la Alba Iulia, trofeul pentru cel mai frumos gol al anului 2023. Ce reacție a avut

Publicat

Fotbalistul din Alba Iulia, Nicolae Stanciu, a fost vizitat de echipa Federației Române de Fotbal, acasă, la Alba Iulia. 

Acesta a primit trofeul pentru cel mai frumos gol al anului din 2023. Este vorba despre golul din lovitură liberă, pe care mijlocașul din Alba Iulia l-a marcat într-un meci al echipei naționale. 

Mai exact golul pe care l-a dat în meciul împotriva naționalei din Andorra. Atunci, Nicuşor Bancu a fost faultat în marginea careului.  Lovitura liberă a fost bătută de Nicolae Stanciu care a şutat direct pe poartă. A şutat în vinclu, fără şansă pentru portarul advers.

Titlul a venit în urma unui sondaj realizat de FRF, iar trofeul a fost dat la sfârșitul anului 2023. Video-ul complet poate fi vizualizat pe pagina Federației Române de Fotbal.

Însă, marți, 16 ianuarie, FRF a publicat interviul cu fotbalistul din Alba Iulia și reacția sa după ce a aflat vestea.


Nu mă așteptam, dar eram conștient că am înscris un gol frumos. Și celelalte reușite nominalizate au fost la fel de bune, dar mă bucur că oamenii au votat pentru golul meu.

Cred că atât eu cât și eu, cât și colegii mei ”mai ofensivi” avem o lovire foarte bună a mingii. Foarte mulți dintre colegii mei lovesc mingea senzațional, iar asta ne ajută să înscriem goluri spectaculoase.

Cred că mulți jucători de la echipa națională au reușit să marcheze goluri frumoase ori pentru națională, ori pentru echipa de club”, a declarat Stanciu în timpul interviului.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax