Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Nicolae Stanciu, căpitanul naționalei, obiectiv pentru 2024: ”să reușim să trecem de grupele de la campionatul european”

Publicat

Fotbalistul din Alba Iulia, Nicolae Stanciu, căpitan al naționalei de fotbal, a dezvăluit principalul obiectiv pentru acest an. Acesta spune că ”ne dorim să reușim să trecem de faza grupelor”, la campionatul european.

Stanciu a fost prezent, miercuri seara, la Gala sportului albaiulian, unde au fost premiați cei mai buni sportivi și antrenori ai anului 2023.

”Pentru anul 2024, îmi doresc ca rezultatele să fie cel puțin la fel de bune ca în 2023.

Să fiu sănătos, să continui pe aceeași linie la echipa de club.

Cu singuranță, principalul obiectiv este europeanul din vară, unde ne dorim să facem o figură frumoasă și să reușim să trecem de faza grupelor.

Apoi, vom vedea cât de departe vom ajunge.

Cu siguranță, obiectivul pe acest an este ieșirea din grupele de la EURO”, a declarat Nicolae Stanciu, pentru Alba24.ro.


Nicolae Stanciu este titularul trofeului pentru cel mai frumos gol al anului din 2023. Este vorba despre golul din lovitură liberă, pe care mijlocașul din Alba Iulia l-a marcat într-un meci al echipei naționale.

Titlul a venit în urma unui sondaj realizat de FRF.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax