Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Nicolae Carnat, abilități de super-jucător. Un nou fotbalist din Alba, aproape de consacrarea la nivel înalt


Publicat

A fost de două ori campion național al României la juniori, a câștigat titlul de cel mai bun jucător din țară al generației născute în ‘98, golgeter Wolverhampton Wanderers Under 18 în Premier League și a fost liderul generației lui de vârstă la Academia Gheorghe Hagi. Este vorba despre Nicolae Carnat, un tânăr extrem de talentat din Alba Iulia, care joacă fotbal ”de când merge în picioare”. Debutul și l-a făcut la vârsta de 8 ani, la Unirea Alba Iulia, unde a avut norocul să îl cunoască pe Vasile Ursu, antrenorul care l-a propulsat spre nivelul superior. La 11 ani, cu ghetele în bagaj, a ajuns ”printre străini”, la școala de fotbal înființată de legenda fotbalului românesc, Gică Hagi. De acolo a început o poveste despre muncă, talent și succes.

Nicolae Carnat este astăzi un nou sportiv din județul Alba, care, după Stanciu și Grozav, bate la porțile afirmării în fotbalul mare, la cel mai înalt nivel.Reporter: Cum ai început să joci fotbal? Ce antrenor din Alba Iulia ți-a marcat parcursul sportiv?

Nicolae Carnat: De la 9 luni de când am învățat să merg, îmi plăcea mult să dau cu piciorul în minge. După un anumit timp, am devenit dependent; tatăl meu era antrenor la o echipa din L5, Dacia Mihalț, așa că mergeam la meciuri și mă jucam cu mingea tot timpul. Îmi plăcea să mă uit.

La 8 ani am venit la Unirea Alba Iulia la profesorul Vasile Ursu. Și de atunci am stat 3 ani și jumate acolo. El mi-a marcat parcursul sportiv, și m-a propulsat ajutându-mă, ca să zic așa, să fiu văzut și să ajung la Academia Hagi.

R.: Cum ai ajuns la Academia Hagi?

N.C.: Am fost văzut la câteva turnee de staff-ul Academiei și am fost dorit foarte mult. Am fost liderul generației 98’ de la școala de fotbal a lui Gheorghe Hagi, împreună cu Ianis Hagi, Capușă, Coman și Ciobanu. Am câștigat 2 campionate naționale, la primul campionat național am ieșit cel mai bun jucător din țară.

R.: Ce atmosfera era acolo? Te-ai adaptat greu?

N.C.: Adaptarea a fost dificilă în prima instanță, dat fiind faptul că am rămas singur la 11 ani, fiind înconjurat de străini (colegii, staff-ul și oamenii din jur la momentul acela), dar după 3-4 luni am reușit să depășesc asta. Atmosfera era una plăcută, dar și competitivă. Se urmărea performanța și lupta pentru posturi era aprigă. Mi-a fost benefic mediul acela de lucru.

R.: Ai avut ocazia, așadar, să întâlnești la o vârstă fragedă, o legendă a fotbalului românesc. Ce ai învățat de la Hagi?

N.C.: Am învățat multe lucruri de la Gheorge Hagi, unul dintre ele fiind acela că succesul este întodeauna datorat muncii tale; cu cât muncești mai mult și ești mai profesionist o să ai mai mult succes. Fără ore suplimentare de exersat după antrenament nu ai cum să te perfecționezi, antrenorii antrenează echipa, jucătorul trebuie să se antreneze pe el în fiecare zi, dacă vrea să își atingă potențialul maxim.

R.: Apropos de ce ți-a spus Hagi, cât de mult te antrenezi? Mai faci și alt sport?

N.C.: Mă antrenez în fiecare zi, încerc să fac mișcare chiar dacă am liber. Mai merg la înot, tenis de câmp și sală.

Practice😜

A post shared by NicolaeCarnat (@___nicu) on

R.: Cum ai ajuns în Anglia?

N.C.: În Anglia am plecat eu de bună voie, familia fiind stabilită acolo la momentul acela, am considerat că o mutare în Campionatul Englez mi-ar spori progresul. Am fost selectat la Wolves după 2 probe de joc în care am jucat cu Liverpool și Mancester City, în care am marcat în total 3 goluri. Le-a plăcut foarte mult de mine, ajungând să semnez un contract de scolarship pe 2 ani.

R.: Cum ai ajuns la naționala de tineret?

N.C.: Am fost mai privilegiat să zic așa, la început. Am făcut parte din lotul național începând cu vârsta de 14 ani, unde am fost văzut în campionatul de juniori și la turnee, progresând până la 19.

R.: La ce echipă ți-ai dori să joci în următorii ani?

N.C.: Mi-aș dori să am un sezon foarte bun cu Dunărea Călărași unde am semnat acum 4 săptămâni și pe viitor să pot să evoluez în străinatate într-un campionat tare precum Anglia, Spania sau Italia.

R.: Care e fotbalistul tau preferat?

N.C.: Cristiano Ronaldo. Pentru talentul, consistența lui în joc și dorința de a evolua, indiferent la e nivel a ajuns.

R.: Ești legat de Alba Iulia? Ai prieteni aici?

N.C.: Alba Iulia este orașul meu de suflet, îmi place foarte mult și de fiecare dată când am ocazia și am liber vin pe acasă. Familia și prietenii sunt în mare parte din Alba.

Splash 💦

A post shared by NicolaeCarnat (@___nicu) on

Nicolae Carnat

Data nașterii: 8 aprilie 1998
Locul nașterii: Mihalţ, Județul Alba
Înălțime: 1,85 m
Poziție: atacant – extremă dreaptă
Club: Dunarea Calarași (din august 2018)ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

6 Comentarii

6 Comments

 1. Jon

  miercuri, 05.09.2018 at 14:37

  E ok la dunarea calarasi, o sa ajunga departe :))

 2. pilu

  miercuri, 05.09.2018 at 17:05

  Frumos interviul. Si acum, asa cum se intampla cu cele mai mari talente actuale (Hagi,stanciu,Dragomir etc) tot la echipe de mana a doua joaca. Cum sa performezi la Calarasi cand tu vi din Anglia ?. Numai la romani se intampla asta.

 3. pilu

  miercuri, 05.09.2018 at 17:22

  Gata m-am documentat la ce nivel inalt a jucat :
  2016-2017 a jucat in Premier League 23 11 meciuri
  2017-2018 a jucat in Premier League 23 1 meci
  2017-2018 a fost imprumutat in Premier League Nord la Sturbrige (liga 7 a) din 1.04.2018 pana in 30.06.2018 unde a jucat 1 meci.
  Astept comentarii.

 4. Giovanni

  miercuri, 05.09.2018 at 21:16

  Neauzitule, de meciurile in Premier League Under 18 a dat 18 goluri intr-un sezon, cand tu stateai in fata calculatorului si ti faceai bataturi. In Premier League Under 23 are 1 gol si 5 assisturi in 15 meciuri. Sezonul trecut a fost imprumutat la Esbjerg in Danemarca. La Calarasi o sa fie o rampa de lansare pentru el…

 5. Giovanni

  miercuri, 05.09.2018 at 21:29

  Neauzitule, in Premier League U18 a dat 18 goluri intr-un sezon cand tu stateai si… dadeai… in cap, in fata calculatorului:)
  In Premier League Under 23 are 1 gol si 5 assisturi in 15 meciuri, sa nu vorbim despre alte cupe sau turnee in care a jucat si a marcat ajutandu-si echipa. Sezonul trecut a fost imprumutat la Esbjerg in Danemarca, nejucand pentru Under 23. La Calarasi e o rampa de lansare pentru cariera lui…

  • pilu

   joi, 06.09.2018 at 16:50

   Asa e tati ! La juniori a fost ”star”. Dar mai departe ce a fost ?
   La Esbjerg a fost imprumutat din 10.07.2017 pana in 31.12.2017. Poate imi spui ce a facut acolo.
   Sa nu uit, la Sturbrige a jucat un meci si a dat doua goluri. In rest cum spui tu, de nu se poate verifica, in cupe(?) si alte meciuri de pregatire.
   Si intradevar, la Calarasi este o foarte buna rampa de lansare in….. Dunare. Bine ar fi sa ma insel.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Publicitate

EVENIMENT

VIDEO Zona de agrement de pe malul râului Mureș. Cum arată debarcaderul de la Drâmbar, la o lună de la începerea lucrărilor

Publicat

Lucrările au înaintat la debarcaderul aflat în construcție pe malul râului Mureș, în localitatea Drâmbar din comuna Ciugud. Începută în urmă cu aproape o lună, investiția de aproximativ 82.000 de euro face parte dintr-un amplu proiect pentru amenajarea unei zone de agrement, ce va include terenuri de fotbal, tenis, zone de promenadă, pescuit, campare (pentru rulote şi corturi) și de picnic.

Pe imaginile surprinse miercuri, 21 octombrie, se poate observa că muncitorii au înălțat o parte din fundațiile platformelor și au intrat cu utilajele în albia râului Mureș. 

Vezi și FOTO-VIDEO: Au început lucrările la debarcaderul de la Drâmbar – Ciugud. Cum arată șantierul pentru amenajarea zonei de agrement

Amplasamentul este situat în intravilanul comunei Ciugud, sat Drâmbar, adiacent drumului județean DJ 107, pe malul drept al râului Mureș, în zona nord-estică a Parcului Industrial din localitatea Drâmbar, iar accesul pe teren se realizează din drumul județean DJ 107.

Investiția se compune din două elemente principale din punct de vedere al localizării acestora și anume:

– un ansamblu de elemente amplasat pe malul Râului Mureș

– un ansamblu de elemente amplasat în albia minoră a Râului Mureș și pe luciul de  apă al acestuia.

Potrivit memoriului de prezentare al proiectului, lucrările de execuţie vor dura 6 luni și se vor realiza pe obiecte, în 3 etape principale și anume:

Etapa I

– realizarea lucrărilor de igienizare generală a obiectivului

– realizarea lucrărilor de sistematizare verticală generală a obiectivului

Etapa II 

– realizarea infrastructurii și suprastructurii tuturor platformelor și scărilor de acces ce constituie ansambul de elemente situate pe malul râului Mureș

Soluția constructivă adoptată pentru ansamblul de elemente situat pe malul râului Mureș presupune realizarea structurii din beton simplu / armat și finisaj din beton
elicopterizat, respectiv amprentat pe alocuri. Astfel:

– Platformele și treptele de acces vor avea infrastructura din fundații continue din beton simplu turnat monolit, elevații din beton simplu și un planșeu din beton slab armat peste umpluturi

– Platforma de acces la ponton va avea o fundație din patru piloți forați cu diametrul exterior de 50 cm, până la o adâncime de 6,00 m față de cota terenului natural, o rețea de grinzi din beton armat pentru rigidizarea acestora, două grinzi cu secțiune variabilă monolitizate odată cu realizarea platformei betonate

– Bintele de ancorare a pontonului se vor realiza din câte patru piloți forați asemeni celor anterior menționați, rigidizați, de asemenea, cu o rețea de grinzi la partea superioară de care se vor ancora ulterior școndrii de menținere la poziție

Etapa III

– realizarea și montajul ansamblului de elemente amplasat în albia minoră a Râului Mureș și pe luciul de apă al acestuia

Soluția constructivă adoptată pentru ansamblul de elemente amplasat în albia minoră a Râului Mureș și pe luciul de apă al acestuia presupune:

– Flotoare continue din beton cu un finisaj din beton elicopterizat în cazul platformei și pontonului, respectiv discontinue din beton cu un finisaj din beton elicopterizat în cazul jetelelor de acostare

– Set de cuplări laterale din oțel galvanizat

– Școndrii de menținere la poziție

– Rampă mobilă din aluminiu ce face legătura practic între cele două ansambluri de elemente

Reamintim faptul că Primăria comunei Ciugud a achiziționat, la începutul lunii iunie, prin intermediul Sistemului Electronic de Achiziții Publice (SEAP), lucrările de construire a unui debarcader, pe malul râului Mureș, în localitatea Drâmbar. Valoarea contractului este de 397.024,68 de lei (aproximativ 82.000 de euro). Firma care va realiza construcția debarcaderului este Lincoln Plus SRL.

De asemenea, tot prin SEAP au fost achiziționate servicii de supraveghere a lucrărilor, prin diriginte de șantier construcții civile hidrotehnice edilitare și drumuri, valoarea contractului fiind de 3.500 de lei.

Vezi și FOTO: La Ciugud se va face o zonă de agrement, pe malul Mureșului. Debarcader, terenuri de fotbal și spațiu de campare

Reamintim faptul că în cadrul unui proiect cu banii europeni, derulat de comuna Ciugud prin FLAG Bazinul Mureşului, Secaşelor şi afluenţii acestora, se propune amenajarea unei zone de agrement, la Drâmbar.

Zona va include un debarcader, terenuri de fotbal, tenis, zone de promenadă, pescuit, campare (pentru rulote şi corturi) și de picnic.

FOTO Continuă amenajarea zonei de agrement de la Ciugud: Parc de rulote pe malul râului Mureș, la Drâmbar

În cadrul proiectului, opt localităţi vor beneficia de debarcadere cu ambarcaţiuni ce vor putea fi folosite în scop turistic şi nu numai. Distanţa acoperită este de peste 60 de kilometri, între Sântimbru – Alba şi Geoagiu – Hunedoara.

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

Motivul pentru care județul Alba conduce clasamentul incidenței cazurilor COVID. Câte teste s-au făcut până acum în alte județe

Publicat

Județul Alba a ajuns joi, 22 octombrie să aibă o incidență a cazurilor de COVID-19 de 3,37 – cel mai mare procent din țară, mai mare decât cel din București și Cluj, următoarele clasate.

Cu 96.093 de teste COVID realizate de la începutul epidemiei, Alba este unul dintre județele în care autoritățile locale se bazează foarte mult pe testarea masivă pentru a limita răspândirea virusului.

Iar numărul mare de teste ar putea fi o explicație bună pentru numărul mare de cazuri descoperite.

De altfel, creșterea semnificativă a numărului de cazuri din ultimele zile este pusă de reprezentanții Instituției Prefectului Alba și de cei ai DSP Alba tocmai pe seama numărului mare de teste.

La celălalt capăt al situației stau județe cu număr infim de teste, dar cu rată mare de pozitivare a lor.

De exemplu, în Brăila s-au efectuat marți aproximativ 70 de teste, iar miercuri au fost raportate 50 de cazuri. Deci majoritatea lor au fost pozitive.

Comparativ, de la începutul pandemiei și până în prezent, în Ilfov, județ cu un număr de populație apropiat de Alba, (353.481 vs 342.336, potrivit recensământului din 2011) s-au efectuat 22.361 de teste, din care 4.800 au fost pozitive.

La Alba s-au efectuat până în prezent 96.093 de teste din care 3.859 pozitive. La Ilfov incidenta e de 1.37 adică scenariul verde.

În Dâmbovița, la o populație de 510.287 s-au efectuat 19.107 de teste din care 5.400 au fost pozitive pentru coronavirus. Adică cam 30% din cei testați. Momentan incidența este de 1,58 în ultimele 14 zile.

Județul Prahova, populație 762.886: până în prezent s-au efecutat 32.023 teste, din care 8.224 au fost pozitive. De asemenea, s-au înregistrat 281 de decese.

Și lista poate continua: 

Județul Giurgiu – populație 267.147: 10.043 de teste, din care doar 76 în ultimele 24 de ore. 1.676 cazuri confirmate pozitiv până în prezent. Din cele 76 de teste efectuate miercuri, 24 au fost pozitive. Incidență de 1,22.

Județul Dolj – populație 660.544: 43.869 teste, 4.800 de cazuri, 201 cazuri înregistrate în ultimele 24 de ore. Incidență de 1,94.

Județul Maramureș – populație 472.117: 24.659 teste efecutate până în prezent, 3.200 de cazuri, 63 în ultimele 24 de ore. Inciență de 1,55.

Județul Satu Mare – populație 336.117: 22.239 teste, 1.200 de cazuri confirmate până în prezent, 64 de cazuri raportate joi. Incidență de 1,18.

Județul Vâlcea – populație 374.240: 22.239 teste efecutate, 3.900 de cazuri confirmate, 120 în ultimele 24 de ore. Incidență de 2.36.

Județul Brașov – populație 529.906: 71.088 teste efecutate, 8.000 de cazuri pozitive de COVID-19, 127 în ultimele 24 de ore. Incidență 2,23.

Județul Covasna – populație 211.254: 22.037 de teste, 1.700 de cazuri de coronavirus, raportate până în prezent, 37 în ultimele 24 de ore. Incidență de 1,78.

Județul Argeș – populație 612.431: 48.007 teste efectuate, 6.244 de cazuri de COVID-19, 44 în ultimele 24 de ore. Incidență de 0,73, adică scenariul verde.

Cauza pentru care județul Alba ”conduce” topul incidenței cazurilor de COVID-19 din România poate fi înțeles clar prin cifre: multe teste efecutate zilnic și cazuri pozitive raportate la numărul de locuitori.

Sursă număr de locuitori pe fiecare județ în parte: wikipedia.org

 

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

VREMEA în ALBA până DUMINICĂ: Se mai încălzește și vor fi câteva ploi la munte. Prognoza meteo de weekend, 23-25 octombrie

Publicat

Vremea se încălzește ușor în următoarele zile în județul Alba. Sunt anunțate temperaturi maxime de 18-19 grade Celsius, soare și nori. La munte sunt posibile ploi scurte.

Duminică se răcorește din nou.

La munte vor fi temperaturi maxime de 8-13 grade la Oașa, respectiv 12-15 grade la Arieșeni.

Vă prezentăm condiții meteo în localități din județul Alba, în perioada 23-25 octombrie:

Vineri, 23 octombrie

Alba Iulia: minime de 7 grade Celsius, maxime de 19 grade Celsius; parțial însorit

Sebeș: minime de 7 grade Celsius, maxime de 19 grade Celsius; parțial însorit

Șugag: minime de 6 grade Celsius, maxime de 17 grade Celsius; predominant însorit

Oaşa: minime de 6 grade Celsius, maxime de 13 grade Celsius; nori și soare

Aiud: minime de 5 grade Celsius, maxime de 18 grade Celsius; parțial însorit

Blaj: minime de 5 grade Celsius, maxime de 18 grade Celsius; parțial însorit

Ocna Mureş: minime de 4 grade Celsius, maxime de 16 grade Celsius; predominant însorit

Zlatna: minime de 8 grade Celsius, maxime de 19 grade Celsius; predominant însorit

Abrud: minime de 4 grade Celsius, maxime de 18 grade Celsius; nori și soare

Cîmpeni: minime de 4 grade Celsius, maxime de 18 grade Celsius; nori și soare

Arieşeni: minime de 4 grade Celsius, maxime de 15 grade Celsius; nori și soare

Cugir: minime de 7 grade Celsius, maxime de 19 grade Celsius; predominant însorit

Sâmbătă, 24 octombrie

Alba Iulia: minime de 9 grade Celsius, maxime de 18 grade Celsius; noros

Sebeș: minime de 10 grade Celsius, maxime de 17 grade Celsius; predominant noros

Șugag: minime de 7 grade Celsius, maxime de 14 grade Celsius; noros; mai răcoros

Oaşa: minime de 4 grade Celsius, maxime de 9 grade Celsius; câteva averse

Aiud: minime 9 grade Celsius, maxime de 18 grade Celsius; predominant noros

Blaj: minime de 9 grade Celsius, maxime de 18 grade Celsius; predominant noros

Ocna Mureş: minime de 8 grade Celsius, maxime de 16 grade Celsius; noros

Zlatna: minime de 9 grade Celsius, maxime de 17 grade Celsius; predominant noros

Abrud: minime de 8 grade Celsius, maxime de 15 grade Celsius; noros

Cîmpeni: minime de 8 grade Celsius, maxime de 15 grade Celsius; noros

Arieşeni: minime de 6 grade Celsius, maxime de 12 grade Celsius; câteva averse

Cugir: minime de 10 grade Celsius, maxime de 17 grade Celsius; predominant noros

Duminică, 25 octombrie

Alba Iulia: minime de 10 grade Celsius, maxime de 16 grade Celsius; parțial însorit

Sebeș: minime de 10 grade Celsius, maxime de 16 grade Celsius; parțial însorit

Șugag: minime de 6 grade Celsius, maxime de 12 grade Celsius; posibil aversă

Oaşa: minime de 3 grade Celsius, maxime de 8 grade Celsius; parțial însorit

Aiud: minime de 9 grade Celsius, maxime de 16 grade Celsius; parțial însorit

Blaj: minime de 9 grade Celsius, maxime de 16 grade Celsius; parțial însorit

Ocna Mureş: minime de 9 grade Celsius, maxime de 15 grade Celsius; parțial însorit

Zlatna: minime de 10 grade Celsius, maxime de 15 grade Celsius; parțial însorit

Abrud: minime de 8 grade Celsius, maxime de 14 grade Celsius; parțial însorit

Cîmpeni: minime de 8 grade Celsius, maxime de 14 grade Celsius; parțial însorit

Arieşeni: minime de 5 grade Celsius, maxime de 12 grade Celsius; parțial însorit

Cugir: minime de 10 grade Celsius, maxime de 16 grade Celsius; parțial însorit

sursa: accuweather.com

Citeste mai mult
Publicitate

ACTUALITATE

Ambasadorul SUA, Adrian Zuckerman: România va deveni cel mai mare producător și exportator de energie din Europa

Publicat

tevi gaze

România este deja pe poziția a doua în topul producătorilor de petrol și gaze din Uniunea Europeană, a declarat miercuri Ambasadorul SUA în România, Adrian Zuckerman, la Conferința Anuală „Parteneriatul Strategic Româno-American în domeniul securității cibernetice”.

Potrivit acestuia, anul viitor va începe extracția gazelor din Marea Neagră, care ulterior va crește la capacitate maximă. Și centrala nucleară de la Cernavodă va ajunge să lucreze la capacitate maximă. Astfel, România va deveni cel mai mare producător și exportator de energie din Europa, consideră ambasadorul.

„Rezervele sale (n.red. României) de gaze naturale din platforma Mării Negre sunt foarte însemnate! România va deveni cel mai mare producător și exportator de energie din Europa de îndată ce va începe realmente extracția anul viitor și va crește ulterior la capacitate maximă, iar la Cernavodă se va putea lucra la capacitate maximă! Ce realizare uluitoare!”, a spus Zuckerman.

Acesta a amintit că pe 9 octombrie, Ministrul Economiei Virgil Popescu a inițiat un Acord Interguvernamental care prevede că Statele Unite și România vor coopera în vederea retehnologizării unui reactor și a construirii a două alte reactoare la Cernavodă. Proiectul este evaluat la aproximativ 8 miliarde de dolari. În plus față de contribuțiile din partea S.U.A, Canadei și Franței, o sumă semnificativă din conținutul acestui proiect va fi din partea României, a precizat Zuckerman.

Tot pe 9 octombrie, Banca de Import-Export a SUA (ExIm) a semnat un memorandum de înțelegere care prevede că va oferi României până la 7 miliarde de dolari finanțare pentru proiectul de la Cernavodă. Va oferi asistență financiară și U.S. International Development Finance Corporation (Banca de dezvoltare a SUA).

„Proiectul de la Cernavodă reprezintă o paradigmă a viitoarelor colaborări româno-americane pentru construirea marilor proiecte de infrastructură”, a mai afirmat ambasadorul.

Potrivit datelor Comisiei Europene, Olanda este principalul producător de gaze naturale din UE, cu 7,2 miliarde de metri cubi, în scădere de la 10,6 miliarde de metri cubi în trimestrul întâi din 2019. Pe locul doi, România a avut o producţie de 2,5 miliarde de metri cubi, în scădere cu 5%, de la 2,6 miliarde de metri cubi.

În Marea Neagră s-ar afla zăcăminte de gaze estimate la circa 200 miliarde metri cubi. Americanii de la Black Sea Oil & Gas se pregătesc deja pentru extracție, urmând ca primele cantități de gaze din perimetrul Midia să ajungă în sistemul național de transport undeva pe la mijocul anului viitor. Pentru gazele aflate la mare adâncime, din perimetrul Neptun, deciziile de investiție au întârziat foarte mult din cauza legislației nefavorabile companiilor care dețin licențele. OMV Petrom, care deține licență pentru perimetrul Neptun, alături de americanii de la Exxon, au amânat de la an la an decizia de investiții. Companiile solicită modificarea Legii Offshore, însă până acum a lipsit voința politică. Actualul Guvern spune că vrea modificare prin Parlament, însă după alegeri, când va fi schimbată actuala configurație politică.

sursa: hotnews.ro

foto: arhivă

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate