Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Noi imagini cu bărbatul întins pe stradă, la Alba Iulia. Poliția vrea să îi sancționeze pe cei care l-au lăsat fără ajutor

Publicat

Au apărut noi imagini în cazul incidentului semnalat luni, pe B-dul „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, unde un bărbat ar fi căzut în mijlocul șoselei, fiind ocolit de mai multe mașini.

Pe o filmare surprinsă cu o cameră de bord, de un cititor Alba24, se poate observa că bărbatul a traversat neregulamentar strada în zona B-dul Transilvaniei, iar la un moment dat s-a întins în mijlocul șoselei. 

Potrivit unor surse, bărbatul, cunoscut sub porecla de „Van Damme”, ar fi fost adus de mai multe ori la spital, după ce s-ar fi întins pe carosabil în mai multe zone din oraș. De asemenea, bărbatul ar fi cunoscut pentru consumul de alcool.

Potrivit cititorului Alba24, bărbatul ar fi motivat că s-ar fi pus în fața mașinilor deoarece îi mai trebuia 60 de bani să își cumpere pâine. Acesta ar mai fi spus că în acel moment se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Ce spun reprezentanții IPJ Alba

Reprezentanții IPJ Alba, au transmis că în cursul zilei de luni, 27 februarie 2023, în dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Alba nu a fost semnalat, prin 112, niciun eveniment care să anunțe prezența vreunei persoane căzute pe carosabil, pe raza municipiului Alba Iulia.

La nivelul Poliției Municipiului Alba Iulia au fost demarate activitățile de cercetare cu privire la acest incident, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lăsare fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate.

Vezi și VIDEO ȘTIREA TA: Bărbat căzut pe un bulevard din Alba Iulia, ocolit de mașini. A fost ridicat de mai multe persoane

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Mogul

    marți, 28.02.2023 at 13:46

    Serios acum? Vreti sa fie ajutati toti idiotii, nebunii, ratatii si alcolistii?
    ALtceva nu are de lucru Politia mun. Alba Iulia?
    Parca suntem nebuni cu totii. In primul rand, acel personaj trebuia amendat ca s-a intins pe carosabil. Cine ar fi atat de tampit incat sa se opreasca sa ii acorde bani de paine ca el, idiotul, s-a intins pe carosibil?

  2. Bosumflicea

    miercuri, 01.03.2023 at 06:55

    hello politia! este jobul vostru sa il ajutati pe alcoholicul de pe carosabil. ce treaba si ce obligatie au soferi? sa li se puna in carca cine stie ce acuzatii??? voi sunteti platiti sa faceti asta. lumea are treaba!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax