Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Nouă prostituate, amendate de jandarmi pe șoseaua de centură din Alba Iulia. Vezi cum își justifică ocupația

Publicat

YouTube video

Nouă femei au fost surprinse de jandarmi joi în timp ce se aflau pe centura municipiului Alba Iulia, practicând prostituția. Oamenii legii le-au sancționat pe acestea cu câte o amendă în valoare de 500 lei și le-au explicat consecințele legale ale prostituției, însă, din dialogul cu ele, a rezultat că acestea nu aveau intenția de a renunța la ocupația lor.

În cadrul unei acțiuni de prevenire şi combatere a fenomenului prostituţiei, joi, 21 iunie 2013, pe şoseaua de centură a municipiului Alba Iulia jandarmii din Alba au surprins 9 femei cu vârste cuprinse între 23 şi 48 de ani care, pentru a obţine foloase materiale, încercau să acosteze persoane de sex bărbătesc în vederea practicării de raporturi sexuale.

„Jandarmii le-au explicat consecinţele legale ale faptei săvârşite, le-au îndrumat să desfăşoare o activitate lucrativă în acord cu normele de convieţuire în societate, iar la final le-au sancţionat contravenţional cu câte o amendă în valoare de 500 de lei. Totodată, le-au pus în vedere că, în intervalul următor, Jandarmeria Alba va intensifica acţiunile pentru combaterea acestui comportament şi, dacă vor mai fi surprinse în astfel de ipostaze, pe numele lor vor fi întocmite acte de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de prostituţie”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoralului Județean al Jandarmilor, Cosmin Jurcoveț.

Vedeți mai jos câteva imagini video din timpul acțiunii:

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax