Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Noul brazilian al Metalurgistului Cugir a făcut senzație în sezonul trecut. Ce se întâmplă cu Ciprian Selagea

Publicat

Metalurgistul Cugir s-a înțeles recent cu fostul atacant al echipei Sănătatea Cluj, Patrick Kallemback da Silva.

Transferul fotbalistului brazilian în vârstă de 27 de ani se anunță a fi cel puțin unul interesant, acesta integrându-se rapid în angrenajul formației cugirene.

În primul său meci de pregătire alături de noii colegi, da Silva a reușit să înscrie o triplă în poarta nou-promovatei în Liga 4, FC Lopadea Nouă.

Semnarea unui contract cu Patrick da Silva este momentan blocată de anumite probleme de ordin legal pe care brazilianul le are în legătură cu documentele personale. Totuși, există un acord de principiu între cele două părți, potrivit spuselor lui Călin Mureșan, oficial al grupării din Cugir.

Pe parcursul stagiunii 2022/2023, Metalurgistului i-a lipsit cu desăvârșire un marcator pur-sânge, cei mai buni marcatori ai echipei fiind Paul Păcurar, Marcel Domșa, Cristian Cocan și Mihai Udrea, cu câte cinci reușite fiecare.

Astfel, da Silva va trebui să acopere acest rol al „gurii de foc” în atacul Cugirului.

YouTube video

Într-un videoclip de prezentare a propriilor realizări pe parcursul sezonului trecut încărcat pe propriul său canal de YouTube, Patrick Kallemback da Silva poate fi văzut înscriind goluri, oferind pase decisive sau driblându-și cu lejeritate adversarii.

Brazilianul are și o duză de „nebunie” în jocul său, astfel nu se ferește de a încerca și execuții complicate, din foarfecă sau din poziții nefavorabile.

Din filmările disponibile pe internet, da Silva pare a fi un jucător pe care „tribuna îl va iubi”. Este de văzut însă dacă per-total echipa va reuși să se mențină la nivelul dorințelor și așteptărilor suporterilor.

Ciprian Selagea rămâne la Metalurgistul Cugir

După o perioadă de incertitudine și speculații în ceea ce-l privește pe fostul rapidist, Ciprian Selagea, acesta a ajuns la un nou acord cu conducerea clubului pentru care a activat și în precedenta stagiune.

 

Ciprian Selagea – foto: Facebook/ Ciprian Selagea

„Cipri ne-a spus că își dorește să continue alături de noi. Eu sunt plecat în concediu, și nu am reușit să rezolvăm această chestiune și din punct de vedere birocratic și legal, dar Ciprian Selagea rămâne la Metalurgistul Cugir”, a declarat pentru Alba24.ro președintele Clubului Sportiv Metalurgistul Cugir, Călin Mureșan.

Începând cu finalul sezonului trecut, numele lui Ciprian Selagea a fost asociat cu mai multe formații din județ, printre care Industria Galda de Jos sau Viitorul Sântimbru.

În sezonul trecut Selagea a înscris pentru Metalurgistul Cugir două goluri, adesea purtând și banderola de căpitan.

foto: Facebook/ Ciprian Selagea; www.cssanatatea.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax