Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Noul pod peste râul Mureș de la Șeușa, recepționat. Cum arată drumul care scurtează distanța dintre Ciugud și Alba Iulia

Publicat

Noul pod peste râul Mureș de la Șeușa a trecut prin recepția finală. Drumul care pornește din centrul satului Șeușa și ajunge în DJ 107 scurtează semnificativ distanța dintre Ciugud și Alba Iulia. Valoarea totală a lucrărilor s-a ridicat la circa 3,3 milioane de euro.

„Lucrarea, una dintre cele mai complexe investiții realizate de Primăria Ciugud în ultimii ani, este inclusă în planul local de mobilitate.

Podul scurtează semnificativ distanța dintre Ciugud și Alba Iulia. Accesul se face pe un drum nou, care pornește din centrul satului Șeușa și ajunge în DJ 107, la limita cu municipiul Alba Iulia.

Valoarea totală a lucrărilor se ridică la aproximativ 3,3 milioane de euro (cu tot cu TVA), finanțarea fiind asigurată prin Programul Național de Dezvoltare Locală și din bugetul local al comunei.

Proiectul administrației locale din Ciugud a fost corelat cu proiectul Consiliului Județean Alba, prin care s-a modernizat Drumul Județean 107, asigurându-se un acces facil în Zona de Dezvoltare Economică.

La finalul unui proiect greu și complex, mulțumim sincer tuturor celor care au fost implicați în realizarea acestei investiții (constructori, proiectanți, diriginți de șantier, dar și colegii din mica noastră echipă).

De asemenea, fără a fi interpretat politic gestul nostru, mulțumim public pentru susținere domnului Ion Dumitrel și Consiliului Județean Alba, partenerii noștri în strategia de mobilitate, precum și deputatului Florin Roman și europarlamentarului Mircea Hava pentru susținerea proiectului la nivelul Guvernului, în momentele în care risca să fie blocat”, au transmis miercuri reprezentanții Primăriei Ciugud.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    miercuri, 15.02.2023 at 13:20

    Băi lingăilor, de ce aţi stricat frumuseţea comunicatului prin implicare a două nume care n-au fost în stare să facă nimic, în afară de discursuri pompoase. Păcat.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax