Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: „Nu ignora fata… invizibilă! Povestea ei poate deveni şi povestea ta”. Campanie de prevenire a traficului de persoane

Publicat

campanie fata invizibila Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane a lansat joi Campania naţională de prevenire a traficului de persoane „Nu ignora fata…invizibilă! Povestea ei poate deveni şi povestea ta!”. Mesajul campaniei este promovat şi de cântăreaţa de muzică pop Brigitta Gheorghe (Brighi), care va fi promotoarea acţiunii. În Alba Iulia, în această perioadă, sunt organizate activităţi şi evenimente cu implicarea tinerilor.

Campania se va derula la nivel naţional în perioada aprilie-iunie 2016 şi va viza prevenirea traficului de persoane în scopul exploatării sexuale.

În egală măsură, mesajul campaniei „Nu ignora fata…invizibilă!” şi sloganul acesteia „Povestea ei poate deveni şi povestea ta!” sunt promovate în spotul campaniei de către solistă, care a avut la bază piesa muzicală „Invizibilă”.

În acest context, la nivelul Centrului Regional Alba Iulia se vor defăşura activităţi de prevenire în cadrul unităţilor de învăţământ, dar şi la diferite evenimente la care participă tinerii, din zona de competenţă, judeţele Alba, Sibiu şi Hunedoara, pentru transmiterea mesajului antitrafic al campaniei către un număr cât mai ridicat de beneficiari.

Agenţia Naţională împotriva Traficului de Persoane este Coordonator Naţional al aplicării politicilor în domeniul luptei împotriva traficului de persoane având rolul de a desfăşura activităţi de prevenire şi monitorizare a acestui fenomen infracţional.

Făcând referire la piesa „Invizibilă”, artista a declarat: „Am încercat să intru in pielea personajului şi am vrut să transmit realitatea acestei poveşti mizere care, din păcate, este lumea întreagă a unor femei. Mereu m-a preocupat subiectul acesta, de trafic de persoane, şi am ştiut că va veni un moment în cariera mea în care voi putea deschide, prin muzică, acest subiect…”.

Campania beneficiază de sprijinul Cat Music.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax