Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: O, ce veste minunată! Primul videoclip al trupei Bass and Drums formată din pasionați de muzică din Alba Iulia

Publicat

Alba Iulia Brass and Drums a lansat în decembrie 2023, primul lor videoclip. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, dirijorul Petru Adam a venit cu ideea de a pregăti un cadou din partea grupului pentru comunitatea din Alba Iulia.

Vezi și Versuri colinde de Crăciun. Textele celor mai frumoase colinde: Ne dați ori nu ne dați, Deschide ușa, creștine, Vin colindătorii

Astfel a luat naștere primul videoclip marca AIBD. Piesa aleasă a fost colinda ”O, ce veste minunată!” iar aranjamentul muzical este realizat de Petru Adam.

YouTube video

Parte vocală este interpretată de Maria Andrieș, care cântă și la trompetă în cadrul orchestrei, iar partea de solo saxofon este interpretată de Răzvan Meseșan, profesor de saxofon.

Înregistrările audio au avut loc la caponiera din cetate, locul de repetiție al grupului, cu ajutorul lui Szocs Levente, sunetist cu experiență.

Partea video și de prelucrare imagine a fost realizată cu măiestrie de Anca Iacob, iar rezultatul obținut a depășit așteptările tuturor celor implicați, au transmis reprezentanții trupei.

Alba Iulia Brass and Drums este un proiect implementat de Asociația „Artele Cetații”, susținut de Primăria Alba Iulia, prin programul Bugetării Participative din 2021.

Grupul este format din albaiulieni de toate vârstele, cu ocupații diferite, care au fost aduși împreună de pasiunea pentru muzică.

În cursul acestui an, peste 70 de membri ai comunității albaiuliene s-au alăturat acestui proiect.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Antic

    vineri, 15.12.2023 at 16:15

    Mă mir cum a ptut accepta Levi (inginer de sunet profesionist), atatea falseturi, mai ales de la solista care cântă tot timpul subton. Revenim la Cântarea României?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax