Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: ”O dorință”, cea mai nouă piesă lansată de Marius Moga. Mesajul artistului originar din Alba Iulia

Publicat

YouTube video

Marius Moga a lansat o nouă melodie. Prin această piesă, artistul vrea să transmită oamenilor să nu se lase limitați de etichete și să continue să muncească pentru visurile lor.

Odată cu acest single, Marius îi provoacă pe toți să-și seteze obiectivele pentru 2022 și să renunțe la autosabotare și teamă.

”Poate ai o perioadă grea, ai uitat ce vrei sau de ce nu îți iese ce ți-ai propus și ai nevoie de un imbold să te pui pe picioare. Dacă e așa, atunci piesa asta e pentru tine!”, spune Marius Moga.

„O Dorință” ascunde în spate ani de muncă și iese tocmai acum când, plutind din nou în incertitudine, oamenii au cea mai mare nevoie de ea, scrie ProFM.

”Melodia aceasta s-a lansat la momentul potrivit, zic eu, deși lucrez de mult timp la ea, acum am simțit să o lansez. «O Dorință» e o piesă care îmi dă o stare super bună și care sper să îi binedispună pe oameni și să îi facă să fie mai optimiști. Vreau să transmit prin această piesă oamenilor să nu se lase limitați de etichete și să continue să muncească pentru visurile lor”, spune Marius Moga.

Single-ul a fost scris și produs de Marius Moga și Marius Mirică în studiourile DeMoga Music și Narcotic Creation.

sursă: profm.ro

foto: Marius Moga (Facebook)

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax