Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: O educatoare din Ciugud le trimite copiilor în fiecare seară câte o poveste spusă de ea. Mulțumiri din partea unei mămici

Publicat

O femeie din Șeușa (comuna Ciugud), mamă a trei copii, a transmis pe adresa redacției Alba24 câteva rânduri de mulțumire pentru educatoarea din sat care, în această perioadă în care unitățile școlare sunt închise, le trimite copiilor în fiecare seară, povești citite de ea.

Educatoarea se numește Luminița Maria Filip și este foarte atașată de cei mici: îi sună cu video și le trimite părinților acasă idei de activități pentru aceste zile în care copiii trebuie să stea în casă. 

”Bună ziua,

Mă numesc Muntean Gabriela mămica a 3 copilași, și aș dori să-i mulțumim educatoarei noastre, se numește Luminița Maria Filip! Vrem să-i mulțumim tot cea ce face pentru copilașii noștri din satul Șeușa, Comuna Ciugud.

În fiecare seara la ora 21 ne trimite povești citite de ea pentru copilași, ne sună pe video să povestească cu copilașii și  facem o mulțime de activități de acasă, îndrumate de dânsa.

As fi onorata dacă ați putea publica acest material în semn de mulțumire pentru tot ce face pentru copiii noștri, în aceste vremuri grele! Vă mulțumesc! O zi bună!”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax