Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

VIDEO: O familie din Câmpeni căreia i-a ars casa a primit un container pentru locuit, adus cu elicopterul

Publicat

container familie

O familie din localitatea Dănduț, Câmpeni, care a rămas fără locuință în urma unui incendiu devastator, a primit duminică un container pentru locuit.

În 6 august, o casă din Dănduț a fost cuprinsă de flăcări și a ars complet. Cauza probabilă a fost un scurt circuit electric. În urma incendiului, o familie a rămas fără locuință și timp de 6 luni a stat pe la rude sau prin adăposturi improvizate.

Duminică, 20 octombrie, cei doi vârstnici au primit un container pentru locuit, care a fost adus cu un elicopter de mare capacitate, deoarece drumul până la locația unde acesta trebuia amplasat nu se putea face cu utilaje de mare tonaj.

Potrivit prefectului de Alba, Dănuț Hălălai, care a asistat la toată operațiunea, containerul a fost achiziționat din Bihor, are două compartimente și măsoară 21 de metri pătrați.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax