Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: O femeie de 74 de ani din Alba Iulia a fost mușcată de un câine aflat liber pe stradă. Proprietarul va fi cercetat penal

Publicat

O femeie de 74 de ani din Alba Iulia a fost atacată pe o stradă din oraș, de un câine. Femeia a fost mușcată de un câine aflat liber pe stradă. Proprietarul câinelui va fi cercetat penal. 

Cazul a fost făcut public de către reprezentații Jandarmeriei Alba Iulia.

Potrivit jandarmilor din Alba, miercuri, 21 februarie, femeia a fost mușcată de un câine aflat liber pe stradă. Soțul femeii a sunat la numărul de urgență 112.


Jandarmii au ajuns în scurt timp pe strada Biruinței din cartierul Oarda al municipiului Alba Iulia și au constatat că cele sesizate telefonic se confirmă.

A fost solicitată echipa operativă din cadrul IPJ Alba, victima fiind transportată pentru îngrijiri medicale la UPU Alba.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neluare de către proprietarul câinelui sau deținătorul temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane.

Facem precizarea că potrivit Ordonanței de Urgență nr.55/2002 privind regimul de deținere al câinilor periculoși sau agresivi, astfel de fapte pot fi sancționate cu amendă, dar și cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Nicu

    joi, 22.02.2024 at 11:35

    e plin orașul de caini lăsați liber pe străzi. cu și fără stăpân. legi pentru protecția oamenilor nu exista decât pentru protecția câinilor. e plin și de căţălofili a căror responsabilitate se oprește după ce-si lasa zoaiele pe străzi sau „în locuri ferite”. n-ar steriliza pe banii lor măcar 1 exemplar, de adopție ce sa mai vorbim. stapanii sunt exact la fel. adăposturile sunt pline din cauza ONG-stilor și a acelorași cățălofili foarte vocali împotriva eutanasierii dar și a mafiei care s-a format.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax