Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: O femeie din Valea Vințului stă cu teama că o alunecare de teren îi va distruge casa: Mă culc cu frică seară de seară

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILDIxMDMsMA==" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


O bătrână de pe Valea Vințului care locuiește într-o casă din chirpici se culcă cu frică seară de seară, după ce o parte din dealul din spatele casei a alunecat și i-a afectat locuința.

Casa fiind asigurată, femeia a primit o sumă de bani din partea firmei de asigurări, dar aceasta spune că banii primiți nu îi ajung pentru reparații. 

În urmă cu câteva zile, Viorica Hârciog a venit la sediul redacției alba24.ro unde a povestit ce s-a întâmplat în urmă cu mai bine de jumătate de an și cum i-a fost afectată locuința.

Am mers la gospodăria femeii pentru a vedea ce s-a întâmplat și cum i-a afectat alunecarea de teren locuința. Casa acesteia este situată la poalele unui deal, pe Valea Vințului.

Câteva case mai jos, fiica femeii, are și ea o casă destul de mare și încă una în construcție.

Problemele bătrânei au început în luna decembrie a anului 2020. Într-o noapte, dealul din spatele casei a început să alunece și a împins în casă o anexă gospodărească.

În urma alunecării de teren, un perete al casei a fost afectat. Datorită faptului că avea poliță de asigurare, femeia a cerut despăgubiri pentru distrugerile cauzate de alunecarea de teren. Asiguratorul i-a dat acesteia aproape 5000 de lei.

Însă, femeia spune că banii primiți pentru distrugeri ar fi prea puțini. Mai exact, nu zidul distrus ar fi principala problemă ci alunecarea de teren care îi amenință casa și pământul care a rezultat din alunecare.

În zona în care femeia locuiește este imposibil ca un utilaj să ajungă pentru a lua pământul care a alunecat, iar pentru a-l scoate manual este prea periculos.

Acum femeia face un apel către autoritățile locale din Vințu de Jos în speranța ca aceștia o vor ajuta cu alunecarea de teren care îi amenință locuința.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax