Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: O femeie transportată la spital după un incendiu în localitatea Roșia de Secaș. De la ce a pornit focul

Publicat

Un incendiu a avut loc în noaptea de joi spre vineri, în localitatea Roșia de Secaș. Două anexe gospodărești și o cameră tehnică au fost cuprinse de flăcări. 

Potrivit ISU Alba, când pompierii au ajuns la fața locului, focul se manifesta la o camera tehnica (centrală termică), la două anexe gospodărești (bucătărie de vară și sură).

Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite. De asemenea, forțele de intervenție prezente la locul solicitării au reușit limitarea propagării Incendiul la două case din proximitate.

Echipajul SMURD a preluat o persoană de sex feminim cu atac de panică (proprietara locuinței), care ulterior a fost transportată la CPU Blaj.

Suprafața totală afectată este de aprox. 100 de metri pătrați.  Mai mult de atât, la fața locului s-au deplasat Șeful Grupei Operative și 2 ofițeri în vederea stabilirii cauze probabile de incendiu.
Cauza probabila de incendiu fiind stabilită ca: Horn neprotejat corespunzător față de materiale combustibile

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax