Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: O mașină înmatriculată în Alba suprinsă pe contrasens, pe Autostrada A2. Șoferul a condus pe aproape 20 de kilometri

Publicat

YouTube video

O mașină înmatriculată în Alba a fost surprinsă pe contrasens, pe Autostrada Soarelui, au confirmat, pentru alba24.ro, reprezentații IPJ Călărași.

Mașina era înmatriculată în Alba, dar șoferul de la volanul acesteia era un bărbat în vârstă de 44 de ani, din municipiul Slobozia, județul Ialomița.

Potrivit IPJ Călărași, ”la data de 2 noiembrie, în jurul orei 15:53, un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din municipiul Slobozia, județul Ialomița, a condus autoturismul pe autostrada A2, pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un alt autovehicul care circula pe sensul normal de mers, rezultând avarii la ambele autovehicule”.

De asemenea, după ce a lovit mașina, potrivit replicaonline.ro, bărbatul și-a continuat drumul și, în jurul orei 16.00, pe la kilometrul 50, autoturismul a a fost văzut circulând cu viteză pe contrasens, pe A2. Pe parcursul a 20 de kilometri, au fost cel puţin 2 situaţii care se puteau transforma în adevărate tragedii. Un microbuz şi un camion l-au evitat în ultima clipă.

Șoferii au sunat la 112, iar în cele din urmă, bărbatul a întors maşina şi a continuat pe acelaşi sens de mers. Şoferul a fost prins, iar poliţiştii l-au lăsat fără permis pentru 5 luni şi l-au amendat cu 2.900 de lei, au mai transmis polițiștii.

sursă video: YouTube, replicaonline.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax