Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: O nouă ploaie, aceeași poveste. Inundațiile fac din nou ravagii în Alba

Publicat

YouTube video

O nouă ploaie, aceeași poveste. De fiecare dată când plouă mai serios,  Alba Iulia și mai toate localitățile din județul Alba, se confruntă cu deja tradiționala inundare a străzilor. Mașini care fac valuri pe drumuri, oameni care aleargă prin apa care le ajunge până la glezne, totul este la „ordinea ploii”, în Alba. Imagini cu inundațiile din județ ne-au fost trimise de cetățenii sătui să-și mai adune apa din curți și beciuri.

Nu mai este nici o surpriză că la fiecare ploaie mai serioasă mare parte a străzilor din oraș se transformă în „canale navigabile”.

Zona Mercur, sensul giratoriul de la Selgros, Str. Ampoiului din Ampoi 2, Str. Emil Racoviță, toate sunt deja zone cunoscute pentru inundațiile cu care se confruntă la fiecare ploaie.

Nu doar în oraș sunt inundații. La Ighiu viitura a rupt un podeț de lemne din târgul de animale, iar DJ 107 din Bucerdea este inundat.

Și comuna Cricau e sub apă. Curțile oamenilor sunt inundate în totalitate.

O soluție pentru suprasolicitarea sistemului de canalizare nu s-a găsit de ani de zile, nici la Alba Iulia dar nici în alte localități din județul Alba.

YouTube video

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. inecatul

    vineri, 22.06.2018 at 22:34

    bine ca avem spectacole saptamanale in Cetate-unde nu ajunge viitura. stiti cat costa! si ce putea fi facut in oras cu numai 90.000euro -banii pentru **marea scena**care a stat o saptanana lipita de unitatea militara- care mai nou este si ea implicata in **Havaiada**.Oare MAPN sa fie de acord …..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax