Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

VIDEO: O școală din Alba unde mai învață nouă elevi va fi modernizată. Ce planuri are primarul pentru a aduce mai mulți școlari

Publicat

O școală generală din județul Alba, unde momentan mai învață doar nouă elevi va fi modernizată printr-o investiție prin PNRR.

După lucrările de reparații și modernizări, primarul localității are în plan să dezvolte serviciile în comunitate și să mărească numărul de elevi. 

Este vorba despre școala generală din Întregalde, unde în 2023, doar nouă elevi mai studiază. 

Este o problemă foarte gravă a comunității, a precizat pentru alba24.ro, Victoria Moga primarul comunei.

Însă aceasta vrea după modernizare să realizeze mai multe protocoale de colaborare și să aducă mai mulți elevi la Întregalde.


”Va fi o investiție de peste 380.000 de euro, în care se va schimba totul de la partea de acoperiș, reparații capitale (interioare și exterioare), partea de instalații electrice, acoperișul, instalații termice și sanitare.

Toată clădirea va fi sub o reparație capitală” a declarat primarul din Întregalde, Victoria Moga.

”La școală mai avem doar 9 (nouă) copii, una dintre problemele foarte grave ale comunității noastre. Sperăm prin ceea ce facem acum, prin modernizarea sediului să putem realiza protocoale de colaborare fie prin instituțiile de la Arhiepiscopie pe partea de centre sociale.

Să aducem copiii pe bază de plasament și să asigurăm astfel și forța de muncă sau noi locuri de muncă la noi în comunitate”, a mai precizat aceasta pentru alba.24.ro.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. vaile

    marți, 13.06.2023 at 21:56

    astia viseaza pe banii nostrii in loc sa-i investeasca cu cap, nici ea nu crede in acest proiect se vede pe fata ei, punem pariu ca peste maxim 4 ani scoala asta este inchisa

  2. Gelu

    miercuri, 14.06.2023 at 18:17

    De ce se arunca banii proiecte fara acopetire? Cand vor fi copii la Intregalde daca toti tinerii au patasit comuna ca nu au unde sa lucreze. 380.000 de euro aruncati pe apa sambetei in loc sa faca drumul pana la Ghioncani si pana la Bucium sa aiba macar turisti ca elevi la scoala chiar daca va sta primarita inca 15 mandate tot nu vor fi . Halal ministere daca finanteaza vise ale primarilor si nu realitati. Mai bine transforma scoala in camin de batrani ca utilitatea era mai mare. Rusine statului roman pt cheltuirea banului public sau cel din fonduri UE fara cap si fara minte.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax