Connect with us
Publicitate

BLAJ

VIDEO: O tânără din Blaj a cucerit Anglia cu vocea ei. Piesa sa „Hidden”, distribuită pe platformele de streaming

Publicat

YouTube video

O tânără din Blaj i-a cucerit pe englezi cu muzica ei. Alexia Trif a lansat în urmă cu o săptămână o piesă care are mii de vizualizări pe youtube, a fost distribuită pe toate platformele de streaming şi a fost ascultată la radiouri din ţări precum Anglia, Germania, România, dar şi USA, Canada, Chile, Argentina şi Japonia.

Potrivit Click.ro, Alexia Trif a început să cânte de la vârsta de 6 ani, inspirată de muzica și mișcările lui Michael Jackson. A participat la multe concursuri naţionale şi internaţionale, a cântat într-o trupă, iar la vârsta de 18 ani a decis să meargă mai departe şi să studieze muzica peste hotare. Printre muzicienii săi preferați se numără Rihanna, Britney Spears, Dua Lipa, Selena Gomez și The Weekend.

S-a mutat la Londra în urmă cu trei ani pentru un nou început. Pregătindu-se să învețe totul despre muzică, a început studiile la Universitatea din West London – London College of Music.

Alexia Trif din Blaj, debut muzical de excepție în Marea Britanie

Piesa „Hidden” a fost lansată pentru prima dată pe Spotify, pe 25 octombrie, la scurt timp după fiind lansat și videoclipul. Cântecul descrie sentimentele acesteia după despărțirea de iubitul ei, cu puțin timp înainte de a se muta la Londra.

Piesa a ajuns rapid pe toate platformele de streaming (Spotify, Apple music, iTunes etc.) şi pe diferite bloguri de muzică printre care Buzz Music, unul dintre pilonii artiştilor în devenire.

„Această piesă scrisă emoțional combină atât influențele R&B, Cinematic și Hip-Hop. Îmi place cum începe, <Nu știu cum s-a întâmplat … m-ai lăsat plângând>”, scrie Buzz Music.

Primul album al tinerei ar putea fi lansat până în vara următoare, fiind urmat de un turneu de promovare în Regatul Unit al Marii Britanii, dar şi în ţara natală, România.

sursa: click.ro, buzz-music.com

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax