Contacteaza-ne si pe
Publicitate

BLAJ

VIDEO: O tânără din Blaj a cucerit Anglia cu vocea ei. Piesa sa „Hidden”, distribuită pe platformele de streaming

Publicat


O tânără din Blaj i-a cucerit pe englezi cu muzica ei. Alexia Trif a lansat în urmă cu o săptămână o piesă care are mii de vizualizări pe youtube, a fost distribuită pe toate platformele de streaming şi a fost ascultată la radiouri din ţări precum Anglia, Germania, România, dar şi USA, Canada, Chile, Argentina şi Japonia.

Potrivit Click.ro, Alexia Trif a început să cânte de la vârsta de 6 ani, inspirată de muzica și mișcările lui Michael Jackson. A participat la multe concursuri naţionale şi internaţionale, a cântat într-o trupă, iar la vârsta de 18 ani a decis să meargă mai departe şi să studieze muzica peste hotare. Printre muzicienii săi preferați se numără Rihanna, Britney Spears, Dua Lipa, Selena Gomez și The Weekend.

S-a mutat la Londra în urmă cu trei ani pentru un nou început. Pregătindu-se să învețe totul despre muzică, a început studiile la Universitatea din West London – London College of Music.

Alexia Trif din Blaj, debut muzical de excepție în Marea Britanie

Piesa „Hidden” a fost lansată pentru prima dată pe Spotify, pe 25 octombrie, la scurt timp după fiind lansat și videoclipul. Cântecul descrie sentimentele acesteia după despărțirea de iubitul ei, cu puțin timp înainte de a se muta la Londra.

Piesa a ajuns rapid pe toate platformele de streaming (Spotify, Apple music, iTunes etc.) şi pe diferite bloguri de muzică printre care Buzz Music, unul dintre pilonii artiştilor în devenire.

„Această piesă scrisă emoțional combină atât influențele R&B, Cinematic și Hip-Hop. Îmi place cum începe, <Nu știu cum s-a întâmplat … m-ai lăsat plângând>”, scrie Buzz Music.

Primul album al tinerei ar putea fi lansat până în vara următoare, fiind urmat de un turneu de promovare în Regatul Unit al Marii Britanii, dar şi în ţara natală, România.

sursa: click.ro, buzz-music.com


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

REZIDENȚIAT 2019: Peste 30 de candidați din Alba dau examen la centrele universitare din țară. Posturile disponibile

Publicat

medic rezident

Peste 30 de candidați din județul Alba s-au înscris la concursul de Rezidențiat 2019 și vor susține duminică testul scris. Majoritatea s-au înregistrat la centrul de examen din Cluj-Napoca, iar alții au ales Târgu Mureș sau Timișoara. În total, aproape 9000 de tineri vor da examen în cele șase centre din țară. Concursul de intrare […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Lucrările de renovare a Sălii Unirii din Alba Iulia, finalizate. Cât au costat și când ar putea fi deschisă pentru vizitatori

Publicat

sala unirii

Sala Unirii din Alba Iulia, clădire-simbol a orașului, a trecut printr-un amplu proces de restaurare. Lucrările au început în primăvara anului trecut, iar acum sunt propuse pentru aprobare cheltuielile la finalizarea proiectului. Potrivit reprezentanților Muzeului Național al Unirii din Alba Iulia, mai sunt de executat doar unele retușuri și urmează recepția investiției. Sala Unirii ar […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Când NU se fac NUNŢI în anul 2020. Calendar, rânduieli bisericești, locații și date importante

Publicat

miri nunta

Dacă vă gândiți să vă uniți destinele cu persoana iubită, anul viitor, pe lângă pregătirile necesare unui astfel de eveniment, este relevantă și alegerea datei, în funcție de rânduielile bisericești, pentru cununia religioasă. Potrivit calendarului ortodox, cununiile religioase se fac doar în anumite zile, respectând posturile și sărbătorile. Zile de post si posturi – Calendar […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Bani de la stat pentru bunicii care au grijă de nepoți. Care este indemnizația propusă

Publicat

Proiectul prin care bunicii vor primi bani de la stat pentru a avea grijă de nepoți intră la vot în Senat. Acesta prevede acordarea unei indemnizații de 650 de lei. Proiectul introduce „beneficiul social – indemnizația pentru creșterea nepotului/nepoatei”. Astfel, pe perioada acordării stimulentului de inserție, oricare dintre buni beneficiază de această indemnizație, dacă se […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate