Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: O tornadă puternică a lovit Cehia și a distrus câteva orașe. Vântul a atins 270 de kilometri la oră și a ras tot în cale

Publicat

YouTube video

O tornadă a lovit joi seara mai multe localități din Cehia, de la granița cu Austria. Vântul a atins viteze de peste 270 de kilometri la oră și a distrus tot ce i-a ieșit în cale. A luat rănit oameni, a luat pe sus acoperișuri și mașini. 

Televiziunea cehă a anunțat că mai multe localități mici au fost  devastate. Un oficial al municipalități din Hrusky, citat de agenția cehă de stat, a spus că jumătate din oraș a fost practic pusă la pământ.

Echipe de salvare din toată țara dar și din țările vecine au intervenit pentru căutarea și salvarea persoanelor rănite.

Există mai multe rapoarte privind existența a 150-200 sau chiar 300 de persoane rănite și informații, neconfirmate deocamdată, privind decesul mai multor victime.

Un purtător de cuvânt al serviciilor de situații de urgență a declarat că situația este foarte gravă și că mulți oameni sunt sub dărâmături.

Surse: Biziday, BBC

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax