Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

VIDEO: Oamenii de afaceri din România, afectați de măsurile fiscale pregătite de Guvern. Ce spune Ministrul Economiei, Radu Oprea

Publicat

Oamenii de afaceri consultați de reprezentații Guvernului s-au arătat nemulțumiți de măsurile fiscale pregătite de Guvern. Ministrul Economiei, Radu Oprea, a precizat că în primul rând aceștia sunt afectați de faptul că încă nu a fost stabilit un set concret de măsuri.

Acest fapt duce la imprectibilitate, a mai explicat ministrul Economiei, într-o conferință de presă susținută luni, 21 august la Alba Iulia.

Ministul spune că în ultima vreme reprezentații Guvernului au avut întâlniri cu reprezentații firmelor de constucții, HoReCa, IT, dar și din alte industrii.

”Mediul de afaceri are nevoie în primul rând de predictibilitate. Faptul că la acest moment încă nu știu cum va arăta exact decizia finală asupra măsurilor care urmează a fi luate, este lucrul care din punctul lor de vedere îi afectează cel mai mult.


Imprectibilitatea vine din faptul că nu știu ce contracte să semneze, cum să își bazeze ofertele, ce valori.

Spre exemplu cei din construcții, întrebă dacă rămânem ca până acum sau dacă vor fi schimbări cum ofertez într-un contract nou costul cu forța de muncă.

Sunt întrebări corecte, sunt întrebări pertinente, la care am încercat să le răspundem”, a declarat ministrul Economiei, Ștefan Radu Oprea.

CITEȘTE ȘI: Măsuri fiscale pregătite de Coaliție. Ce taxe vor crește. Ciucă și Ciolacu au anunțat planul de reducere a cheltuielilor bugetare

Ministrul Economiei nu a vrut să comenteze despre măsurile cu care a fost de acord coaliția de guvernare și a spus că acestea vor fi comunicate de ministrul Finanțelor, Marcel Boloș.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. vasi

    luni, 21.08.2023 at 17:58

    Ce frumos vorbesc si ce calmi sunt doar nu decid pe banii lor in timp ce patronatele stau cu camasa uda in spate si se gandesc sa inchida sau nu. ba nati luat inca decizile pai mai sunt 10 zile din august sau aveti inpresia ca o sa luati decizile in 31.08.2023 cu aplicare din septembrie si mai stati 4 luni sa vina normele de aplicare. bai sindicatul patronatelor voi ce faceti ca nu se vede nimic fac astia din voi carpa de sters pe jos in loc sa iesiti si voi la greva ca doar este sport national, dar voi aveti o arma mult mai puternica , inchideti sectorul privat o luna de zile si sa vedem atunci unde este puterea sa vedem atunci cum zboara toti bastanii din tara sa nu moara de foame

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax