Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Opt persoane care au aruncat ilegal deșeuri din construcții, surprinse pe o cameră de supraveghere din Aiud

Publicat

În numai trei zile, opt persoane care au depozitat ilegal deșeuri provenite din construcții, la un punct de colectare selectivă din Aiud, au fost surprinși pe o cameră de supraveghere. Polițiștii locali încearcă acum să îi identifice și să îi sancționeze. 

„Vă reamintim faptul că este ilegală depozitarea deșeurilor provenite din construcții la punctele de colectare selectivă din oraș. Știm că pare mai simplu să le aruncăm acolo, dar acest lucru poate avea consecințe negative atât pentru mediul înconjurător, cât și pentru buzunarul dumneavoastră.

De aceea, atunci când aveți deșeuri provenite din construcții, trebuie să luați legătura cu operatorul de salubritate în vederea închirierii unui container special. În felul acesta, veți fi siguri că deșeurile sunt colectate și transportate într-un mod legal și corespunzător.

Vă aducem la cunoștință și faptul că, în perioada 03 aprilie 2023 – 06 aprilie 2023, Poliția Locală Aiud a surprins cu ajutorul camerei de supraveghere instalată pe strada Teilor un număr de opt contravenienți depozitând ilegal deșeuri provenite din construcții la punctul de colectare din zonă. În prezent sunt întreprinse măsuri pentru identificarea acestora în vederea sancționării contravenționale. Amenda este cuprinsă între 1.000 – 1.500 lei.

Respectarea legii este mult mai ieftină și mai sigură decât încălcarea ei. Haideți să lucrăm împreună pentru un oraș mai curat și mai sănătos pentru noi și pentru generațiile viitoare”, au transmis luni reprezentanții Primăriei Aiud.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax