Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Ospăț cu miere la câțiva kilometri de Alba Iulia. Un urs a dat năvală în stupii unui apicultor

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILDFFTGosMA==" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Un urs și-a făcut iar simțită prezența la câțiva kilometri de Alba Iulia, lângă satul Henig. Dacă în urmă cu o săptămână urmele unui urs se puteau vedea pe stratul de zăpadă, acum lui ”Moș Martin” i s-a făcut foame.

Animalul a dat năvală la stupii de albine ai unui gospădar din sat. Imaginile cu stupii și cu ursul pe timp de noapte au fost postate pe Facebook, de Felix Bogdan Dragomir, coordonator tehnic al AJVPS Alba.

CITEȘTE ȘI: FOTO: Urme de urs pe zăpadă, la câțiva kilometri de Alba Iulia. Reprezentant al AJVPS: ”Moș Martin și-a făcut apariția din nou”

În căutarea de miere, ursul a lasat în urmă numai pagube.

Anul trecut, mai mulți urși au fost semnalați aproape de Alba Iulia: la Pâclișa, la Schit (cartiere ale municipiului), la Ampoița, la Teleac și la Ighiu. Unul dintre urșii de la Pâclișa a fost prins şi relocat în zona Văii Frumoasei, iar al doilea nu a mai fost văzut.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax