Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Pasiunea pentru dans, mod de viaţă pentru o familie din Alba Iulia. Vor ajunge pe scena de la „Românii au talent”

Publicat

familia chirila O familie din Alba Iulia, care reuneşte trei generaţii de dansatori, are şansa să dovedească în faţa unei ţări întregi ce înseamnă să fii pasionat de ceea ce faci şi să-i inspiri şi pe alţii.

Familia Chirilă, formată din doi instructori de dans (mama şi tata), un antrenor de gimnastică (bunica), un profesor de sport (bunicul) şi junioara care le împărtăşeşte pasiunea pentru mişcare pe ritmuri muzicale va ajunge pe scena de la “Românii au Talent”.

„Toţi cinci suntem pe rigul de dans. Pentru familia mea, participarea la „Românii au Talent” cred că va fi o experienţă foarte plăcută şi ceva nou în viaţa noastră”, spune Bianca Chirilă.

Alături de soţul său, coordonează o şcoală de dans, ai cărui tineri reprezentanţi au reuşit să obţină mai multe premii la competiţii naţionale şi internaţionale.

sursă: ştirileprotv.ro

sursa foto-video: Facebook, Protv

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax