Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Patru finaliste la VOCEA ROMÂNIEI. Tudor Chirilă și Adrian Despot, impresionați până la lacrimi

Publicat

sursa foto: captura video PRO TV

Andrada Crețu, Zsuzsana Cerveni, Ana Munteanu și Miriam Jane sunt cele patru finaliste din Sezonul 7 de la Vocea României. Vineri seara, la Vocea Românie s-a demonstrat încă odată că doar vocea contează.

Telespectatorii au decis vineri seară finaliştii celui de-al şaptelea sezon „Vocea României“. Anul acesta, spre deosebire de ultimii doi, fiecare antrenor are câte un concurent în ultimul act al show-ului. Semifinala a fost marcată de momente emoţionante, Tudor Chirilă şi Adrian Despot fiind impresionaţi până la lacrimi de unele interpretări.

Citește și VIDEO CÂȘTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI:  Ana Munteanu, din echipa lui Smiley, a câștigat marele premiu de la Vocea României 2017

Voci cum parcă n-au mai fost niciodată la Vocea României. Cei patru finaliști au avut reprezentații de excepție și, cu siguranță, vinerea viitoare, va fi o decizie extrem de grea pentru desemnarea câștigătorului. Telespectatorii au avut parte de un show de exceptie si voci de milioane in semifinala sezonului 7 Vocea Romaniei, iar publicul a desemnat cei patru finalisti care se vor lupta saptamana viitoare pentru marele trofeu al acestui sezon.

Mai jos puteți urmări evoluția fiecărui concurent care a primit votul publicului și s-a calificat pentru MAREA FINALĂ de la VOCEA ROMÂNIEI:

Miriam Jane spune ca trăieste visul vietii ei pe scena de la Vocea Romaniei, iar Tudor Chirilă a susținut-o sa pună în scenă o reprezentatie de zile mari. Felicitarile au curs in valuri, iar lui Chirilă i-au dat lacrimile.

Ana Munteanu s-a redescoperit la Vocea Romaniei, iar Smiley a gasit piesa perfecta pentru a ii pune in evidenta vocea. „I’d Rather Go Blind” a răsunat puternic în Semifinala sezonului 7.

O transformare ca a Zsuzsanei Cerveni nu putea trece neobservată. Loredana Groza a ales o melodie care i-a pus perfect in evidenta calitatile artistice.

Andrada Crețu a interpretat „un cantec maret” de la Metallica, iar antrenorii au fost fascinati. Andrada, „Fata cu pianul” de la Vocea Romaniei, le-a oferit o reprezentatie emotionanta, care i-au umezit ochii lui Despot.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax