Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Patru victorii pentru lupătorii de kickbox din Alba, la gala UFT Junior. Meciuri puternice, două victorii prin KO și TKO


Publicat

Luptătorii clubului Revolution Academy din Alba Iulia s-au întors victorioși de la gala UFT Junior International. Din șase meciuri, aceștia au câștigat patru.

Luptele s-au dat în ring sau în cușcă, pe reguli de kickbox. Meciurile au fost spectaculoase și mai mult de atât, două dintre cele patru victorii au fost aduse prin KO și TKO, de către Murphy Brandon și David Donea. 

Evenimentul care a strâns în jur de 200 de sportivi de la mai multe cluburi din țară și din străinătate s-a desfășurat la Cluj, în weekendul ce a trecut.

Sportivii din Alba au avut de înfruntat luptători de la cluburi conscrate de kickbox din țară, cluburi precum: Scorpions Iași, CSM Kempo Ploiești, Kamikaze Mediaș sau IPPON Mediaș.

Din partea Revolution Academy Alba Iulia au urcat în ring sau au intrat în cușcă următorii luptători: Tofan Eleazar, Murphy Brandon, Ianos Tudor, Donea David,  Moga Teodor și Mailat Ionuț.

Murphy Brandon a câștigat prin KO, în repriza a doua, la categoria 70 de kilograme, în fața luptătorului Rapea Ovidiu de la Academia MMA Dan Babu Brasov. După o serie de lovituri, antrenorul brașoveanului l-a retras pe sportiv din luptă.

 

David Donea, la categoria 75 de kilograme, l-a învins pe prin TKO, tot în repriza a doua, pe sportivul din Mediaș, Falup Mihai de la Kamikaze Mediaș.

Sportivul din Mediaș nu a mai putut continua meciul după ce a fost numărat de mai multe ori de către arbitru, din cauza unei fracturi la nas.

Tudor Ianoș, luptător de viteză, a avut un meci în cușcă pe reguli de kickbox, la categoria 65 de kilograme, împotriva luptătorului Adrian Radu, de la clubul IPPON Mediaș.

Aceștia au luptat timp de trei reprize, într-un meci puternic, meci la finalul căruia, Tudor a ieșit câștigător la puncte.

La categoria grea, la peste 100 de kilograme, clubul din Alba a fost reprezentat de Eleazar Tofan.

Tofan a luptat cu Ștefan Panaitescu, un sportiv al clubului CSM Kempo Ploiești. Cei doi luptători de categoria grea, au dus meciul după trei reprize echilibrate, într-o rundă extra.


La sfârșitul rundei extra, luptătorul din Sebeș a fost declarat învingător la puncte.

Mailat Ionuț și Teodor Moga, doi tineri sportivi ai clubului, au avut de înfruntrat doi adversari puternici, sportivi ai clubului Scorpions Iași, pe Ianis Hodorogeanu și pe Dănuț Iacob. Cei doi luptători din Alba au făcut meciuri bune, dar au fost învinși de sportivii ieșeni.

” A fost un test mare pentru noi participarea în UFT Junior. Am avut adversari puternici, bine pregătiți din punct de vedere tehnic, dar și fizic. Însă, sportivii clubului s-au ridicat la nivelul adversarilor.

După luni de antrenament s-au văzut rezultatele, atât din punct de vedere tehnic dar și al fizicului. Am reușit patru victorii, patru victorii în lupte puternice.

Mai mult de atât am văzut și unde mai avem de lucrat. După weekendul de lupte la Cluj, ne întoarcem în sala de antrenamente, de la Alba Iulia și de la Sebeș.

De asemenea, noua grupă de la Aiud este la început de drum, grupă, antrenată de Paul Tolas.

Îi invităm pe toți cei care vor să practice kickbox-ul alături de noi. Avem antrenamente destinate celor care vor să meargă la competiții, cum sunt băieții care au participat în gala de la Cluj, dar și antrenamente pentru cei care vor să practice kickbox-ul din placere și pentru întreținere fizică.

La Alba Iulia, spre exemplu, în grupa de seara, de la ora 20.00, avem sportivi de toate vârstele și care zi de zi lucrează în diferite domenii, dar seara, pentru aproape două ore își pun echipamentul de kickbox și se antrenează cot la cot.

Cu sportivii de performanță ne pregătim pentru următoarele gale, avem câteva perspective, printre ele, este deplasarea lui Paul Tolas, alături de echipa României, la Campionatul Mondial de Kickbox, care se va ține în Egipt”, a declarat pentru alba24.ro, Alin Moldovan, antrenorul clubului Revolution Academy Alba Iulia.

 

 Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Publicitate

EVENIMENT

25 octombrie: 301 de decese și 9.187 de cazuri noi de COVID în România, în ultimele 24 de ore. Bilanț parțial

Publicat

Au fost înregistrate 9.187 de cazuri de COVID-19, în ultimele 24 de ore, potrivit datelor transmise luni, 25 octombrie, de Grupul de Comunicare Strategică. Comparativ, cu o zi în urmă erau raportate 11.725 cazuri în 24 de ore.

Au fost confirmate 301 decese noi (față de 389 în 24 de ore, cu o zi în urmă). 

Două decese sunt anterioare intervalului menționat.

Vezi Noile RESTRICȚII din toată țara. Carantină de noapte, magazine deschise până la 21.00, certificat verde la acces în instituții

Datele vor fi actualizate de Grupul de Comunicare Strategică. Revenim cu amănunte după ora 13.00.

Vezi CARANTINA de noapte în toată țara. Model declarație pentru deplasare după ora 22.00. Care sunt condițiile

Citeste mai mult
Publicitate

ACTUALITATE

Curtea de Apel Alba Iulia, precizări despre ședințele de judecată și programul de lucru, în contextul noilor restricții

Publicat

Curtea de Apel Alba Iulia a făcut precizări legate de activitatea la instanță, în contextul restricțiilor care au intrat în vigoare de luni, 25 octombrie.

Activitatea va continua cu respectarea programării ședințelor de judecată anunțate anterior, fără modificarea programului de lucru cu publicul.

Vezi Noile RESTRICȚII din toată țara. Carantină de noapte, magazine deschise până la 21.00, certificat verde la acces în instituții

Se vor menține și, după caz, adapta măsurile de protecție sanitară și de organizare.

Anterior, Consiliul Superior al Magistraturii a precizat că activitatea instanțelor și parchetelor de pe lângă acestea se va desfășura în aceleași condiții ca și cele anterioare, atât în ceea ce privește actul de judecată și de urmărire penală, cât și ceea ce privește accesul justițiabililor în sediile acestora.

Anunțul de la Curtea de Apel Alba Iulia:

”Anunț important privind desfășurarea activității de înfăptuire a justiției la Curtea de Apel Alba Iulia și instanțele din circumscripția teritorială începând din 25.10.2021

Având în vedere reglementările și măsurile cuprinse în HG nr.1130/22.10.2021 care se aplică din 25.10.2021, pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, văzând prevederile Hotărârii nr. 734/12.05.2020 a Secţiei pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii, cu modificările ulterioare, dispozițiile stabilite prin decizia Președintelui Curții de Apel Alba Iulia nr.40/2020, Curtea de Apel Alba Iulia face următoarele precizări:

Începând cu data de 25.10.2021, Curtea de Apel Alba Iulia şi instanţele din circumscripţia teritorială își continuă activitatea cu respectarea programării ședințelor de judecată anunțate anterior, fără modificarea programului de lucru cu publicul afișat la compartimentele publice, dar cu menținerea și, după caz, adaptarea măsurilor de protecție sanitară și de organizare necesare pentru desfășurarea activității instanțelor în condiții de maximă siguranță pentru sănătatea tuturor participanților la actul de justiție.

În măsura în care vor fi stabilite măsuri suplimentare privind accesul în instanțe sau desfășurarea ședințelor de judecată vom face publice de îndată modificările survenite.

Având în vedere riscul actual pentru sănătatea publică cauzat de numărul mare de infectări cu virusul SARS-CoV-2, recomandăm tuturor persoanelor care au termene de judecată în perioada următoare să evite prezența la sediul instanței, în cazul în care aceasta nu este absolut necesară, să respecte cu strictețe intervalele orare pentru care sunt programate cauzele în care sunt implicate, cu limitarea staționării în incinta instanței doar pentru timpul strict necesar îndeplinirii obligațiilor judiciare sau profesionale, folosirea exclusiv a mijloacelor electronice de comunicare cu instanța, de transmitere a documentelor și de informare disponibile permanent la nivelul instanței, în special aplicațiile Dosar Electronic și „TDS” (Trimitere Document Securizat) și nu în ultimul rând, respectarea tuturor măsurilor de protecție și prevenție recomandate de autoritățile sanitare.

Ne exprimăm speranța că, prin continuarea implementării cu succes a acestor recomandări, care depinde în mare măsură și de conduita responsabilă a publicului din instanțe, vom reuși să trecem împreună cu bine peste această perioadă dificilă”.

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

Prima veste bună: Viteza de vaccinare a depăşit pentru prima dată viteza de infectare în valul 4, în România

Publicat

Viteza de vaccinare a depăşit viteza de infectare pentru prima dată în valul 4-Delta, în acest weekend, a declarat medicul Octavian Jurma. 

Acesta spune că, dacă vaccinarea continuă în ritmul mediu din ultimele şapte zile, la finalul lunii decembrie România va avea 10 milioane de persoane vaccinate cu prima doză şi, în martie anul viitor, 15 milioane.

„Dacă vaccinarea continuă în acest ritm, în 2 săptămâni viteza de scădere a populaţiei neimunizate recent se va dubla. Acest fenomen va accentua viteza de ieşire din valul 4-Delta şi va scurta perioada de platou care pare să instaleze în aceste zile” a declarat acesta.

Media ultimelor zile a fost de 62.400 de persoane imunizate pe zi cu doza 1.

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

CNAIR: Transfăgărășanul se închide de astăzi, 25 octombrie. Circulația rutieră va fi oprită între Piscu Negru și Bâlea Cascadă

Publicat

Luni, 25 octombrie, circulația rutieră va fi închisă pe DN 7C (Transfăgărăşan) de la km 104+000 (Piscu Negru) până la km 130+800 (Cabana Bâlea Cascadă).

Măsura a fost adoptată de către Comisia de Revizuire Specială din cadrul CNAIR conform Normativului privind circulația rutieră pe drumurile montane, DN 7C și DN 67C ”ind AND 615-2020” care prevede oprirea circulației pe Transfăgărășan.

Acest normativ reglementează unitar circulația rutieră pe DN 7C și DN 67C în vederea asigurării viabilității acestora prin prisma condițiilor meteorologice, climatice, altitudinii la care sunt situate și a caracteristicilor tehnice ale acestor drumuri montane.

Reprezentanții CNAIR au transmis că sectorul de drum închis circulaţiei va fi semnalizat corespunzător.

Aceștia reamintesc că din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile (polei și zăpadă), pentru siguranța participanților la trafic, CNAIR și Poliția Rutieră au decis ca circulația autovechiculelor să se mențină închisă pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 67C (Transalpina), între Rânca și Obârșia Lotrului (km 34+800 – km 59+800).

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesând pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale.

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate