Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Paul Tolas, luptătorul din Alba Iulia, a obținut o medalie de bronz la Campionatul Mondial de Kickbox din Egipt

Publicat

Luptătorul de kickbox din Alba Iulia, Paul Tolas, s-a întors cu o medalie de bronz de la Campionatul Mondial de Kickbox desfășurat în urmă cu câteva zile în Egipt. 

Paul a reușit să reprezinte România cu succes în ringul de kickbox, în fața a doi adversari puternici din Egipt și Argentina. 

Sportivul din Alba Iulia a făcut parte din lotul României, care a avut 35 de sportivi.

Paul a luptat la categoria 63, 5 kilograme, unde au mai fost înscriși opt luptători. Meciurile au fost în formatul trei reprize a câte două minute.

În primul meci, Paul a intrat în ring alături de campionul Egiptului. După trei reprize de luptă, Paul a câștigat la decizie în fața egipteanului, însă victoria a venit și cu o accidentare.

Sportivul din Alba Iulia și-a rupt degetul mare de la piciorul drept, piciorul cu care Paul execută majoritatea loviturilor de picior.

Apoi, chiar dacă avea degetul rupt a intrat în ring cu campionul din Argentina. Aceștia au făcut un meci frumos, aclamat de către toți cei prezenți în sală. Însă, Paul a pierdut după trei reprize prin decizia arbitrilor.

”Este un rezultat extraordinar pentru clubul nostru. Am reușit să reprezentam România și Alba Iulia la un campionat mondial de kickbox. Sper ca rezultatele noastre să fie observate de câtre cei cu decizie în sportul din Alba Iulia și județul Alba.

Ce trebuie să menționam este că Paul a reușit să facă deplasarea alături de lotul României, din banii din propriul buzunar și cu ajutorul sponsorilor. Fără sponsori nu am fi reușit nici să facem deplasarea, de urcatul în ring nici nu se punea problema.

Noi ne antrenăm constant, chiar și în condițiile impuse de pandemie reușim să facem performanță, dar performanța este întreținută din venituri proprii. Mulțumim celor ce ne-au ajutat și sponsorilor care au făcut posibilă deplasarea și întoarcerea cu o medalie de bronz. Sperăm ca pe viitor și autoritățile publice să ne ajute în continuarea și menținerea performanței”, a declarat pentru alba24.ro, Alin Moldovan, antrenorul clubului Revolution Academy din Alba Iulia.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax