Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO Paula Narița, esteticiana din Alba Iulia care redă speranța femeilor diagnosticate cu cancer. Cum le ajută să înfrunte boala

Publicat

Cancerul este o luptă inegală, în care omul duce o luptă cu propriul său corp pentru supraviețuire și vindecare. Fiecare zi este o bătălie câștigată, iar un ajutor extern este o rază de speranță.

Asta face și Paula Narița, dermopigmentist din Alba Iulia, care le aduce o rază de speranță și bucurie femeilor care fac chimioterapie.

O micropigmentare, mai pe înțelesul tuturor o tatuare a sprâncenele poate părea un lucru banal, o dorință estetică pentru mare parte a femeilor, dar pentru cele care se luptă cu cancerul, este o alinare.


Paula va organiza un maraton de micropigmentare, gratuit, pentru femeile care fac chimioterapie. Mai pe scurt alături de două colege, Cristina Vîntu și Liliana Macarie, va realiza sprâncenele femeilor.

Am stat de vorba cu Paula pentru a afla de ce face asta și cum a început.


Nu este la primul maraton, a mai făcut unul și în trecut unde a reușit să refacă sprâncele femeilor care i-au trecut pragul.

Fiecare femeie care se așează pe masa de lucru a Paulei are o poveste specială, intimă, despre lupta cu boala. Iar Paula ascultă fiecare poveste. Este greu, recunoaște asta deoarece fiecare poveste o afectează, dar este fericită la sfârșitul procedurii.

De multe ori, femeile se ridică și când se văd în oglindă plâng, sau lăcrimează de bucurie, spune Paula.

Maratonul de micropigmentare va avea loc în data de 11 noiembrie. Femeile care vor să ia parte la procedură o pot contacta direct pe Paula pe pagina ei de Facebook, Micropigmentare by Paula Narita.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax