Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Paula Seling şi Ovi vor reprezenta România la Eurovision 2014. Ascultă piesa cu care vom concura, în mai, la Copenhaga

Publicat

YouTube video

 Paula Seling si Ovi sunt câștigătorii Selecției Naționale pentru Eurovision 2014 . Ei vor reprezenta România în luna mai la Copenhaga cu melodia „Miracle”, după ce in 2010 tot in finala europeană au mai cântat „Playing with fire” și au reușit să obțină locul al treilea.

Cei doi au fost preferați de juriul format din Madalin Voicu, Alexandra Cepraga, Nico, Bobby Stoica si Nancy Brande. Publicul o votase ca preferata pe Vaida, care a interpretat melodia „One more time”, insă opțiunea telespectatorilor a contat doar în proporție de 50%.

YouTube video

Paula Seling & Ovi s-au luptat în finala cu Bere Gratis, The dAdA, The Zuralia Orchestra, Vizi Imre, Anca Florescu, Silvia Dumitrescu, Renee Santana feat. Mike diamondz, Stefan Stan feat. Teddy K, Naomy, Vaida si Marcel Craciunescu Sal.

Publicul a votat astfel: 7.509 pentru Vaida; 2.052 pentru Paula Seling si Ovi; 1.404 pentru Anca Florescu; 1.321 pentru Sal; 976 pentru Vizi; 774 pentru Stefan Stan si TeddyK; 711 pentru Renne Santana si Mike; 519 pentru The dAdA; 366 pentru Naomy; 215 pentru The Zuralia; 277 pentru Bere Gratis; 112 pentru Silvia Dumitrescu.

YouTube video

 „Vă multumim din suflet. Suntem onorați. Iarăsi ați pus o povară mare pe umerii nostri. Speram să vă facem mândri”, a spus Ovi.

sursa: ebihoreanul.ro

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Marian

    luni, 03.03.2014 at 20:52

    Bravo Paula, bravo Ovi, si atat!!! Din pacate pentru Romania, piesa ce ne va reprezenta la Eurovision 2014este de departe cea mai nepotrivita. Acolo se premiaza show-ul, interpretarea, dar si originalitatea piesei, ori o piesa club nu stiu cat de multe ne poate aduce.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax