Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Pavel Bartoș, la Alba Iulia, în fața a 550 de spectatori, într-un ”One Man Aproape Show”. Omul și actorul urcă pe scenă

Publicat

Pavel Bartoș se pregătește să urce pe scena Casei de Cultură din Alba Iulia, în fața a 550 de spectatori, joi seara. Va fi singur, într-un spectacol, după cum chiar el îl, numește ”One Man Aproape Show”. 

Cine va fi pe scenă? Omul Pavel Bartoș, actorul sau omul de televiziune? 

Toți, în același timp. Este un spectacol inspirat din viața sa, din viața actorului și a omului Bartoș. ”Nu poți să faci diferența între om și actor într-un spectacol de genul”. a spus Pavel Bartoș în timpul conferinței de presă de joi, 18 mai, la clasica ”Cafea cu tâlc”, din cadrul Festivalului Internațional de Teatru ”Povești”.

Este un spectacol pe care l-a construit în timp și în care a introdus, în mare parte, date autobiografice, tratate cu umor și ironie, o autoironie a celui de pe scenă.

”Un fel de stand-up, dar teatral, o interacțiune cu publicul”, a precizat Pavel Bartoș.

Până să ajungă la o formă finală a spectacolului, a fost un întreg proces, pentru a alege momentele din viață pe care să le introducă în spectacol. Un show gândit în timp, care a fost o provocare pentru el.

De asta și regizorul este tot Pavel Bartoș, cel care a știut cel mai bine ce este, în sine și ce poate scoate la suprafață.

La Alba Iulia, de la ora 18.00, 550 de oameni vor lua parte la spectacolul acestuia. Este o întâlnire cu publicul și automat fiecare actor are în cap o serie de gânduri înainte de spectacol.

Întrebat de reporterul alba24.ro care este gândul și starea pe care o are chiar înainte de ridicarea cortinei, Pavel Bartoș a răspuns scurt: bucurie. Iar apoi a completat, bucuria de a se întâlni cu publicul.

Ce le transmite celor care vor veni să îl vadă? Cu ce gând să intre în sală? La fel, actorul Pavel Bartoș a răspuns: cu bucurie.

În concluzie, ce trebuie să facă spectatorii de joi seara, la reprezentația lui Pavel Bartoș? Să se bucure și mai ales să își închidă telefoanele mobile sau să le pună pe silențios, măcar pentru o oră și 20 de minute.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. facsimil

    joi, 18.05.2023 at 17:34

    🤮🤮🤮🤮🤮

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax