Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

VIDEO: Pavel Bartoș și Tudor Chirilă, urări de la mulți ani către teatrul de păpuși din Alba Iulia, la 70 de ani de activitate

Publicat

Cunoscuții actori Pavel Bartoș și Tudor Chirilă au urat ”La mulți ani” Teatrului de Păpuși ”Prichindel” din Alba Iulia, cu ocazia împlinirii a 70 de ani de activitate în lumea teatrului pentru copii.

Solistul formației Vama alături de actorul Pavel Bartoș, un bun prieten al instituției de cultură din Alba Iulia se aflau pe platoul de filmare de la ”Vocea României”.

Într-o pauză aceștia au făcut urarea către teatrul din Alba Iulia, instituție de cultură condusă de Ioana Bogățan.

Reprezentanții instituției au transmis într-un comunicat de presă că ”Teatrul de Păpuși „Prichindel” împlinește în data de 1 septembrie 2022 venerabila vârstă de 70 de ani. 70 de ani de teatru, de povești, de întâlniri inefabile, de amintiri.

Așadar, un prilej de mare bucurie, pe care vrem să-l împărtășim cu toții, începând de la noi, echipa teatrului de astăzi, la cei care au construit și și-au pus amprenta asupra istoriei sale, până la toți aceia care ne-au trecut pragul, mici și mari deopotrivă.

Și cum puteam sărbători un astfel de moment altfel decât cu un adevărat program aniversar, o adevărată gală, pe care am intitulat-o sugestiv PRICHINDEL 70.

Astfel, vom aniversa împreună acești 70 de ani, când vă așteptăm pe toți: prichindei, părinți și bunici, să petrecem o zi de neuitat. Păpuși gigant, statui pe picioroange, triciclete cu baloane, spectacole de teatru pentru copii, show muzical interactiv – toate pentru voi, duminică, 4 septembrie 2022, de la orele 11:00, pe esplanada din fața Catedralei Romano-Catolice din Alba Iulia.

Vă așteptăm cu drag să fim împreună, să ne bucurăm și să îi urăm Prichindelului nostru să bucure multe generații de copii de acum înainte”, se arată într-un comunicat al instituției.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax