Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Pe autostradă de la Alba Iulia la Aiud, doar la vară. Ce spune CNAIR despre deschiderea lotului 2 al Autostrăzii A10

Publicat

Șoferii vor putea circula pe cei 24,25 de kilometri din Autostrada A10 Sebeș – Turda, între Alba Iulia și Aiud, până la mijlocul anului viitor, a precizat directorul general al Companiei Naționale pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Mariana Ioniță. 

„Sebeş-Turda lotul doi a revenit pe program normal şi de asemenea va fi dat în trafic în prima jumătate a anului viitor”, a explicat directorul CNAIR, într-un interviu acordat pentru Ziarul Financiar.

Potrivit ultimelor raportări ale CNAIR, stadiul fizic actual al lucrărilor pe lotul 2 al Autostrăzii A10 Sebeș – Turda este de 75,98 %, iar cel financiar de 65,47 %. Data finalizării celor 24,25 km este 30 noiembrie 2020, însă datorită contractului de proiectare și execuție cu întârzieri majore înregistrate, a fost acordată de către inginer o extensie de timp până la data de 3 decembrie.

Tot pentru data de 3 decembrie a fost anunțată și deschiderea oficială a primului lot, între Sebeș și Alba Iulia.

Citește și Marius Hațegan, CJ Alba: În 3 decembrie se deschide oficial lotul 1 din Autostrada A10, între Sebeș și Alba Iulia. VIDEO

Potrivit directorului CNAIR, cea mai importantă inaugurare din luna decembrie a acestui an va fi primul lot din autostrada A10 Sebeş-Turda.

„Cu Sebeş-Turda, primul lot, suntem aproape de final şi pregătim darea în trafic la începutul lunii decembrie”, a explicat Mariana Ioniță.

sursa: zf.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax