Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Pe contrasens pe Autostrada Sibiu – Sebeș. Un șofer inconștient a fost la un pas să provoace o tragedie pe A1

Publicat

YouTube video

La un pas de a provoca o tragedie s-a aflat șoferul unui automobil, care a fost surprins în timp ce conducea pe contrasens pe Autostrada A1, Sibiu – Sebeș. Doar reacția unui șofer de TIR care circula regulamentar pe autostradă l-a salvat pe șoferul derutat. 

Imaginile în care șoferul unui automobil înmatriculat în Mureș conduce pe contrasens, au fost făcute publice, pe Facebook, de către conducătorul unui TIR. 

Acesta spune că bărbatul care conducea pe contrasens a ratat ieșirea către Sibiu și s-a gândit să întoarcă pe contrasens, fix pe mijlocul autostrăzii. 

Reacția șoferului de TIR a fost una salvatoare, acesta a ”blocat” circulația și a intrat într-o discuție cu șoferul din automobil. 

Timp de câteva secunde bune, bărbatul aflat la volanul TIR-ului îl roagă pe șoferul derutat să întoarcă automobilul cât ține el circulația blocată. 

Într-un final, șoferul automobilului înmatriculat în Mureș reușește să întoarcă autovehiculul și să iasă de pe contrasens.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax