Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Peisaj de poveste în Munții Șureanu. Iarna i-a transformat într-un tărâm de basm

Publicat

muntii sureanu Munții Șureanu reprezintă fără doar și poate una din cele mai pitorești zone din județul Alba. Peisajul incredibil te face să te îndrăgostești de această oază de natură, indiferent de anotimp. Totuși, punctul culminant al frumuseții munților este iarna, cânt totul este acoperit de zăpadă. Singurul dezavantaj pe care îl întâmpină cei care vor se se bucure de frumusețea zonei este drumul care este destul de îngust, iar zăpada îl face și mai anevoios de parcurs, mai ales pentru mașinile care nu sunt dotate cu lanțuri. 

 

„Situaţi la limita a trei judeţe, Munţii Şureanu se numără din fericire printre masivele muntoase din România care au avut mai puţin de suferit de pe urma activităţilor omeneşti. Sălbatici şi pitoreşti fără a fi abrupţi şi greu de parcurs, aceşti munşi adăpostesc încă un cadru natural sublim, cu păduri parcă nesfârşite în care trăiesc numeroase specii de animale. Bogăţiile naturale şi culturale ale Munţilor Şureanu îi recomandă deci, ca pe o destinaţie ideală pentru drumeţii montane într-un cadru aparte, pentru toţi turiştii care vor să descopere unii dintre cei mai frumoşi munţi din judeţul Alba şi nu numai!” scrie descoperă.ro.

Dacă în anotimpul cald totul este verde, iarna îmbracă munții într-un alb orbitor. Pe lângă imaginile de poveste, munții îți oferă și posibilitatea de a schia în natură la Domeniul Schiabiabil Șureanu, o stațiune care atrage an de an tot mai muți turiști.

Dacă aceste cuvinte nu v-au convins că merită să ajungeți la Șureanu, vă prezentăm câteva imagini cu frumusețea munților, surprinse într-un video de Cătălin Cădan.

VEZI: O zi la schi. Tot de trebuie să știi despre costuri, condiții, echipament și accesul pe pârtiile de la Șureanu, Arieșeni și Arena Platoș

Munții Șurianu from Cătălin Cădan on Vimeo.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax