Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: PERCHEZIȚII în Alba, Arad și alte două județe la suspecți de contrabandă cu țigări. Opt persoane reținute

Publicat

Polițiștii au reținut opt persoane după percheziții derulate luni în Arad, Alba, Maramureș și Suceava, la suspecți de contrabandă cu țigări. Au fost confiscate țigarete în valoare de peste 10 milioane de lei.

Potrivit IPJ Arad, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Arad, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, împreună cu polițiștii Serviciului Criminalistic și ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, pus în aplicare, luni dimineața, 20 de mandate de percheziție domiciliară.


Activitățile s-au desfășurat în județele Arad (6 locații), Alba (3 locații), Maramureș (4 locații) și Suceava (7 locații).

Din cercetări a reieșit faptul că, din anul 2022 până în prezent, persoanele bănuite ar fi distribuit, în vederea comercializării, în mai multe județe din țară, cantități mari de țigarete susceptibile a proveni din contrabandă.

În cadrul acestui dosar, pe parcursul cercetărilor, au fost ridicate, în vederea confiscării, 10.740.000 de țigarete netimbrate.

În urma perchezițiilor, au fost reținute 8 persoane, fiind ridicate bunuri cu valoare probatorie.

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul inspectoratelor de poliție județene Alba, Maramureș și Suceava. ‎

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax