Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: PERCHEZIȚII în Alba Iulia și Șard. ZECI de kilograme de artificii și pocnitori confiscate. Doi tineri REȚINUȚI de Poliție

Publicat

Polițiștii din Alba au derulat 7 percheziții în Alba Iulia și Șard. Au confiscat 70 kg de articole pirotehnice. Acțiunea s-a desfășurat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia. Două persoane au fost reținute.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, 22 decembrie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, au efectuat 7 percheziții, pe raza municipiului Alba Iulia și a localității Șard, comuna Ighiu. Acțiunile au vizat persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de efectuarea, fără drept, de operațiuni cu articole pirotehnice.

Cu ocazia perchezițiilor, polițiștii au identificat 49.641 de articole pirotehnice, din categoriile P1, F2 și F3 (pocnitori și artificii), cu o greutate totală de 70 de kilograme.

Toate articolele pirotehnice au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, iar față de doi tineri, de 17 și 22 de ani, ambii din Șard, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore.

La percheziții, alături de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au participat polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Criminalistic, Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, ai Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos, care au fost sprijiniți de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Alba.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate