Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: PERCHEZIȚII în Alba, la persoane care ar fi folosit cardurile unui bătrân pentru a plăti online jocuri de noroc

Publicat

Polițiștii din Alba fac percheziții, joi dimineața,  sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, la persoane bănuite de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

Ancheta vizează două persoane care ar fi folosit, fără drept, datele unor carduri bancare și ar fi efectuat plăți, pe diverse site-uri de jocuri de noroc. Prejudiciul cauzat posesorului cardurilor este de peste 50.000 de lei.

UPDATE: Polițiștii au reținut două persoane – un bărbat de 27 de ani, din comuna Sântimbru și  o femeie de 28 de ani, din Alba Iulia.

Potrivit IPJ Alba, joi, 8 septembrie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, efectuează două percheziții, una în municipiul Alba Iulia și una în localitatea Sântimbru, județul Alba, la persoane bănuite de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

Din cercetări a rezultat faptul că, în luna martie 2022, două persoane ar fi intrat în posesia datelor cardurilor bancare care aparțin unui vârstnic din Alba Iulia și le-ar fi folosit pentru a efectua plăți online, pe diverse site-uri de jocuri de noroc.

Valoarea prejudiciului cauzat posesorului cardurilor bancare este de peste 50.000 de lei.

Cele două persoane vizate de anchetă vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

La percheziții, alături de polițiștii de investigații criminale, participă polițiști ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și ai Serviciului Criminalistic din Inspectoratul de Poliție Județean Alba.

Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Unității Centrale de Analiză a Informațiilor din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax