Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: PERCHEZIȚII în Alba și Cluj la persoane bănuite de contrabandă de ţigarete. Prejudiciu de aproape 17.000 de lei

Publicat


IMG_0639 În această dimineaţă, poliţiştii din Alba efectuează 12 percheziţii la persoane bănuite de contrabandă şi deţinere ilegală de ţigarete, prin care ar fi cauzat un prejudiciu de aproape 17.000 de lei. Șapte suspecți au fost aduși la sediul IPJ Alba pentru audieri.

La data de 7 iulie, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba efectuează 12 percheziţii în judeţele Alba (5) şi Cluj (7), la domiciliile unor persoane bănuite de operaţiuni ilegale cu tutun.

Din cercetări a reieşit că, începând cu septembrie 2015, 5 bărbaţi şi 2 femei, cu vârste cuprinse între 29 şi 63 de ani, din judeţele Alba şi Cluj, ar fi colectat, deţinut, transportat, depozitat şi comercializat ţigarete de contrabandă, aduse din Ucraina.

Bunurile accizabile ar fi fost valorificate pe raza judeţelor Alba şi Cluj, de la domiciliile celor în cauză şi prin intermediul unor firme controlate de aceştia, precum şi în pieţe şi târguri.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat a fost estimat la 17.000 de lei.

Poliţiştii au pus în executare 7 mandate de aducere.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi deţinerea în afara antrepozitului fiscal a peste 10.000 de ţigarete.
La acţiune participă şi poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Activitatea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă.

YouTube video

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax