Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO PERCHEZIȚII în Alba: Trei bărbați care ar fi împușcat o căprioară reținuți de polițiști. Ce au descoperit anchetatorii

Publicat

Poliţiştii din Sebeș cercetează 3 persoane care sunt bănuite de braconaj și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Ar fi împușcat o căprioară, cu o armă de vânătoare artizanală, deținută ilegal. Două persoane au fost reținute. Au fost efectuate 4 percheziții.

Potrivit IPJ Alba, în dimineața zilei de 9 martie 2022, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș, în timp ce acționau pe raza localității Șugag, au identificat, în trafic, un autoturism, în care se aflau 3 bărbați, de 30, 37 și 43 de ani, din comunele Pianu și Săsciori.

În autoturism au fost găsite lanterne, iar în urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat, abandonate, pe marginea carosabilului, o centură de vânătoare și 15 cartușe. Într-o grădină de pe raza localității Șugag a fost găsită o armă artizanală  de vânătoare. Ulterior, pe raza localității Șugag, a fost găsit cadavrul unei căprioare care prezenta mai multe plăgi împușcate.

Întrucât exista suspiciunea că cei 3 bărbați ar fi fost implicați în săvârșirea unei activități de braconaj cinegetic, în după amiaza zilei de 9 martie 2022, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș, împreună cu polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase și polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, au efectuat 4 percheziții, ocazie cu care au fost identificate mai multe cartușe de vânătoare și petarde cu fitil, în legătură cu care există suspiciunea că ar fi urmat să fie folosite pentru braconaj.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de braconaj și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, iar față de doi dintre bărbați, ambii din comuna Pianu, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore.

În cursul zilei de azi, 10 martie, toți cei 3 bărbați cercetați vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    joi, 10.03.2022 at 14:18

    Praf în ochi. Carne de vânat se poate achiziţtiona în orice moment,numai să vrei. Ăştia au fost pârâţi. Cu fapta asta se laudă ăştia un an de zile.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax