Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

VIDEO: Percheziții într-o comună din Apuseni, la o rețea de contrabandă cu țigări. Ce au descoperit polițiștii

Publicat

politie mascati

Polițiștii din Alba au descins în patru locații din comuna Vadu Moților și au indisponibilizat mii de țigarete netimbrate. În zonă ar fi fost mai multe persoane care se ocupau cu contrabandă de țigări.


Potrivit IPJ Alba, joi, 20 aprilie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni au efectuat 4 percheziții, toate în comuna Vadu Moților, pentru obținerea de probe în ceea ce privește posibile fapte de contrabandă cu țigări.

În cauză, există suspiciunea rezonabilă că mai multe persoane din comuna Vadu Moților ar fi comercializat, pe raza comunei, țigarete fără timbre fiscale.

Cu ocazia perchezițiilor, a fost găsită cantitatea de 8.620 de țigarete nemarcate fiscal, care a fost indisponibilizată, în vederea continuării cercetărilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    vineri, 21.04.2023 at 13:02

    Oare şeful de post ce zice, n-a văzut, n-a auzit.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax