Connect with us
Publicitate

AIUD

VIDEO: Percheziții la Alba Iulia și într-o comună din Alba. Polițiștii au reținut un tânăr, pentru furt de la o fermă agricolă

Publicat

Polițiștii din Alba au făcut patru percheziții și au reținut un tânăr, pentru furt. A fost recuperat mare parte din prejudiciul cauzat unei ferme agricole.

Potrivit IPJ Alba, sâmbătă, 8 aprilie, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud au identificat și reținut un tânăr de 33 de ani, din municipiul Alba Iulia, care este bănuit de săvârșirea unui furt cu un prejudiciu în valoare de 35.000 de lei, în dauna unei ferme agricole din comuna Hopârta.

În noaptea de 28/29 martie 2023, ar fi pătruns, prin efracție, în încăperile fermei, unde erau depozitate semințe agricole și substanțe pentru protecția plantelor și ar fi sustras 120 de litri de erbicide și 15 saci cu sămânță de porumb.


Pentru documentarea activității infracționale a tânărului, sâmbătă dimineața, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud și cu sprijinul polițiștilor Serviciului de Investigații Criminale și al Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, au efectuat 4 percheziții, pe raza municipiului Alba Iulia și al comunei Hopârta, prilej cu care au recuperat mare parte din produsele de protecție a plantelor sustrase.

Față de tânăr, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax