Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Percheziții la o grupare de hoți de catalizatoare din Alba și Sibiu. Trei persoane au fost reținute

Publicat

Percheziții la șase tineri din județele Alba și Sibiu, bănuiți că ar fi sustras mai multe catalizatoare de pe autoturisme parcate în mai multe localități din județul Alba.

Polițiștii au descoperit o parte din piesele furate precum și unelte care ar fi fost folosite în activitatea infracțională. Trei persoane au fost reținute. 

La data de 16 septembrie 2021, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș au identificat 6 tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 26 de ani, doi din comuna Gârbova, județul Alba și 4 din Miercurea Sibiului, județul Sibiu, ca persoane bănuite de săvârșirea, în perioada mai – septembrie, a mai multor infracțiuni de furt de catalizatoare, de la 9 autovehicule parcate pe raza comunelor Doștat, Daia Română,Câlnic și Gârbova, județul Alba.

Pentru documentarea activității lor infracționale, ieri, 16 septembrie 2021, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, polițiștii au efectuat 6 percheziții, ocazie cu care au identificat și ridicat mai multe piese auto precum și unelte care ar fi fost folosite în activitatea infracțională.

Față de doi tineri, de 25 și 26 de ani, din comuna Gârbova, județul Alba și față de unul de 19 ani, din Miercurea Sibiului, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, pentru furt calificat, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a tuturor persoanelor implicate.

În cadrul activităților desfășurate, polițiștii din Sebeș au fost sprijiniți de polițiștii Serviciilor pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratelor de Poliție Județene Alba și Sibiu precum și de polițiști din cadrul Poliției Orașului Miercurea Sibiului.

Sursă foto video: IPJ Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax